Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Yeni Bir Güncelleme Aldı!

Apex Legends'ın ikinci güncellemesi yayınlandı.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends yayınlandığı günden bu yana kitlesini artırarak milyonlarca oyuncuya ulaşmaya devam etti. Bugün ikinci güncellemesini alan yapım, Battle Royale modu ile beğenileri kazanmaya devam ediyor.

Apex Legends Yeni Bir Güncelleme Aldı 2

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için ücretsiz olarak yayınlanan Apex Legends günümüzde 25 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor. 4 Şubat’ta lansmana çıkan yapım, bugün yeni bir güncelleme aldı. Oyunun ikinci güncellemesi olarak karşımıza çıkan yeni güncelleme oldukça küçük bir dosya boyutuna sahip. Konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan yeni güncelleme ile oyun içerisinde bazı düzeltmeler yapıldı. Ayrıca oyuna bir dizi düzeltme eki de eklenmiş oldu.

PC Gamer’ın yapmış olduğu haberle edindiğimiz bilgilere göre oyunda meydana gelen GPU ile ilgili sorunlar düzeltilmiş. Oyunda yer alan ‘Yükle’ butonuna basıldığında kilitlenmeye neden olan hata da gelen güncelleme ile çözüme kavuşturuldu. Oyun içerisinde doğmadan sonra oyuncuların yavaş hareket etmesine neden olan hatalar da giderilirken, çökmelere neden olan sorunlar da düzeltildi.

Yapım yakında Çin pazarında da boy göstermeye başlayabilir. EA ve Tencent, Apex Legends hakkında görüşmeye başladılar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.