Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Sezon 11: Space Pirate Collection Etkinliği

Apex Legends Sezon 11'de uzay temalı korsan etkinliği Space Pirate Collection yakında başlayacak.

Apex Legends Sezon 11‘e özel bir etkinlik yapılacak. Space Pirate Collection isminde olacak bu etkinliği veri madencileri ortaya çıkarttı. Oyunun çok sevildiği ve on binlerce oyuncusu göz önüne alındığında, bu kadar çok sızıntı yaşanması kesinlikle şaşırtıcı değil.

Yukarıda belirttiğimiz gibi Apex Legends, aralık ayında yeni bir Koleksiyon etkinliğine ev sahipliği yapacak. Bildirildiğine göre Uzay Korsanı temalı bir etkinlik olacak. Veri madencilerinin bu etkinlik hakkında buldukları tüm bilgileri sizler için derledik.

Apex Legends: Winter Express LTM Dönecek

Apex Legends

Daha önce Storm Point’i sızdıran güvenilir bir kaynak olan GarretLeaks sayesinde, Space Pirate Collection Etkinliği 11 Aralık’tan sonra başlayacak. Söylentilere göre Holo-Day Bash’in de geri döneceği de gelen bilgiler arasında. Bu etkinlik, iki takımın Holo günü temalı bir trenin kontrolü için savaştığı Winter Express LTM‘yi geri getirecek.

Hangi karakterlerin görünüm alacağı konusunda GarretLeaks’in onayladığı tek kahraman ise Seer oldu. Belli ki daha fazla karakter görünüm alacak ancak muhtemelen en iyisi Apex Legends oyuncuları için bazı sürprizler olması. Son olarak, bu Koleksiyon etkinliğinin yanı sıra, Wattson için Town Takeover‘da olacak.

Apex Legends

Apex Legends oyuncularının 10. sezonu rahatsız eden sunucular, hatalar ve daha fazlasıyla oyuncuları üzmüştü ancak Storm Point ve 11. sezonun yayınlanması oldukça sorunsuz geçti. Bunlar tamamen sızıntı olsa bile yaklaşmakta olan oyunun 11. sezon etkinliğinde herkes için bir şeyler olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.