Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends 2.5 Milyon Oyuncu Sayısını Devirdi!

Apex Legends 600.000 oyuncu tarafından eş zamanlı olarak oynanıyor.

Konsol ve bilgisayar platformu için 4 Şubat Pazartesi günü lansmana çıkan Apex Legends, Fortnite ve PUBG’ye kafa tutacak.

Apex Legends 2.5 Milyon Oyuncu Sayısını Devirdi 2

Yayınlanmasından sadece 8 saat sonra 1 milyon oyuncu sayısını geride bırakan Apex Legends, şu sıralar oyuncu kitlesinde patlama yaratmaya devam ediyor. Gerçekçi yapısı ve fantastik oynanışı ile kısa sürede beğenileri kazanan yapım bugün yeniden gündemde kendine yer buldu. PC Games N’in yapmış olduğu habere göre Apex Legends 600.000 eş zamanlı oyuncu tarafından PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda oynanıyormuş. 2.5 milyon oyuncu sayısının devrildiği belirtilen haberde oyunun piyasaya sürülmesinden sonra 2.5 milyon oyuncu tarafından indirildiğini ve oynanmaya başlandığı belirtiliyor.

600.000 eş zamanlı oyuncu tarafından oynanan yapım PUBG ve Fortnite’a en yakın rakip olarak görülmeye başlanmış. Oyunun güncel oyuncu kitlesi ise 3 milyona ulaşmış.

Respawn Entertainment CEO’su Vince Zampella attığı Tweette, ‘şuan çok şaşkınım. Apex Legend’in yeni kurulan topluluğuna teşekkür ederim. 8 saatin alında 1 milyon oyuncuya ulaşıldı. Bu elbette çok başarılı bir başlangıç’ açıklamasında bulunmuştu.

Dom tarafından atılan Twitte ise Epex Legends’in 24 saat içerisinde 2.5 milyon oyuncuya ulaştığını ve 600.000 oyuncu tarafından eş zamanlı olarak oynandığı belirtiliyor.

Apex Legends Launch Developer Diary

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.