Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AnTuTu, Eylül 2021’in En Güçlü 10 Akıllı Telefonunu Açıkladı

Akıllı telefon karşılaştırması denilince akla gelen ilk platformlardan AnTuTu, Eylül 2021'in en güçlü amiral gemisi ve orta seviye telefonlarını açıkladı.

Öncelikle AnTuTu nedir? diye soran okuyucularımızı kısaca bilgilendirelim. AnTuTu Benchmark, çeşitli cihazlar için düzenli olarak test sonuçlarını yayınlayan popüler bir kıyaslama platformudur. Alanında uzman kişilerce yapılan derecelendirmeler, aylık olarak güncelleniyor. Bugün itibarıyla Eylül 2021’de AnTuTu puanı en yüksek telefonlar belli oldu.

Gizchina’ya göre sonbaharın ilk ayında yapılan AnTuTu testi, her zaman olduğu gibi amiral gemisi ve orta segment telefonlar olarak ikiye ayrılıyor. Snapdragon 888+ yongası ve 12 GB RAM sayesinde 857.918 puan almayı başaran Nubia Red Magic 6S, amiral gemisi sınıfında liderliği aldı.

Eylül Ayında AnTuTu Puanı En Yüksek Telefonlar Belli Oldu

antutu puanı en yüksek telefonlar eylül

İkinci basamakta, bir başka oyuncu telefonu Black Shark 4 Pro‘yu görüyoruz. Gücünü Snapdragon 888 işlemciden alan cihaz, 837.715 puan aldı. Red Magic 6S gibi Snapdragon 888+ yonga seti ve 12 GB RAM sunan Vivo X70 Pro + ise listeye üçüncü sıradan giriş yapıyor.

Eylül ayında AnTuTu puanı en yüksek telefonlar listesinin geri kalanı şu şekilde sıralanıyor: iQOO 8 Pro, Asus ROG Phone 5, OnePlus 9 Pro, OnePlus 9, Realme GT ve Xiaomi Mi Mix 4 . İlk 10’un tamamı, Snapdragon 888 ve Snapdragon 888+ yonga setlerine sahip akıllı telefonlardan oluşuyor. Listedeki cihazların bir diğer ortak özelliği ise 12GB RAM kapasitesine sahip olmaları.

Orta Segmentin Galibi Xiaomi Mi 11 Lite Oldu

antutu en güçlü orta segment telefonlar

Şimdi de, en güçlü orta seviye segment telefonlara bakalım. AnTuTu’ya göre listenin ilk sırasında, 532.140 puan alan Snapdragon 780G işlemcili Xiaomi Mi 11 Lite bulunuyor. İkinci ve üçüncü basamaklar Snapdragon 768G yonga seti ile donatılan Honor 50 ve Honor 50 Pro‘dan oluşurken, dördüncü sırayı ise Dimensity 900 işlemci ile Oppo Reno6 aldı.

Snapdragon 768G yongasına sahip Realme Q3 Pro ve Oppo K9 5G’yi geride bırakan Redmi 10 X 5G, Dimensity 820 yonga seti ile beşinci basamakta yer alıyor. Gücünü Kirin 985’ten alan Huawei Nova 8 Pro, sonuncu sıradan da olsa listeye girmeye başardı. Onun hemen üzerinde ise iQOO Z3 var.

Eylül 2021’de AnTuTu puanı en yüksek telefonlar bu şekilde. Hem amiral gemisi hem de orta segment telefonlar listesinde beğendiğiniz bir Android modeli var mı? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.