Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anthem Alfa Aşamasına Geçti

Anthem şu anda hazır halde!

Bioware beklenen oyunu Anthem’in alfa aşamasına geçtiğini duyurdu. Bu da demek oluyor ki Anthem’in şu anda her kısmı oynanabiliyor ve işlevsel şekilde çalışıyor. Bu yüzden geliştirici ekip şu anda var olan hataları düzeltmek için çalışacak, testleri gerçekleştirecek ve oyunu 22 Şubat 2019 çıkış tarihine kadar yetiştirecek.

anthem alfa asamasina gecti 1

Bioware yetkilisi Casey Hudson da oyuna dair bir açıklama yaparken, şu sözleri kullandı:

Geliştirici ekip Alpha aşamasına geçmek için çok sıkı şekilde çalıştı ve oyunun kompleksliği ile ölçeğini de hesaba katınca, Anthem’in bu noktaya gelmesi önemli bir başarım. Peki sırada ne var? Şu anda tüm önemli parçaları oyunda yer alıyor. Şimdi ise buglar düzeltilecek, testler yapılacak ve düzenlemelere geçilecek. Çıkış için çok büyük planlarımız var ve sonrasında da daha iyi hale getirmek istiyoruz. Yakında Anthem’le ilgili yeni haberler de paylaşacağız ve siz de deneyebileceksiniz.’

Anthem’in demosu 1 Şubat 2019 tarihinde çıkacak fakat bu VIP demosu olacak. Dolayısıyla sadece Anthem’i ön sipariş yoluyla satın alanlar ya da EA Access üyeliği olanlar demoya erişebilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.