Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anneniz Pc Başından Kalkmıyor mu?

Anneniz Pc Başından Kalkmıyor mu?

Oyuncu Anne Tayfası

Gençliğinin baharında anne olmuş 1950, 1960 yıllarında doğmuş Facebook oyuncuları bir harika dostum. Facebook çıkmasaydı ne yapacakları bilinmeyen bu oyuncularımız, Facebook’a gelen tüm yeni oyunlardan haberdarlardır. Facebook oyunlarına girdikleri an tüm dünyayı unutup, iş arkadaşlarını yan komşularını geçmeye çalışan bu anne tayfası bu oyunlar yüzünden ocaktaki yemeği de unutur oldu. Çocukların yeter anne bırak şu bilgisayarı, sohbet edelim gibi veryansınlarında duyulduğu çoğu zaman görülmüştür. İnternetin ilk yaygınlaşmaya başladığı dönemde sürekli bilgisayarlarımız başından kaldırılmaya çalışırken şimdiler de annelerimizle sohbet edemez hale geldik. İsyeaaaaaaaaan.

resimler 53f60c924d3d053f60c924d40b

Takıntılı Oyuncu Tayfası

Yıllardır aynı oyunu oynamaktan bıkmamış bu tayfa, oyunlarını bıraktıkları an ihanet edeceklerini düşünürler. Ne vardır ki yeni oyunlar çıktığında da 1930lardan kalma oyunlarının en iyi olduğunu iddia ederler. İhanet’in ne kötü bir şey olduğunu en çok bu tayfa bize anlatır aslında. Çok acıdır o senelerdir oynadığı oyuna vefasızlık yapmak. Ah duygulandım sanırım..

resimler 53f610d09cf4453f610d09cf7e

Piyasa Oyuncuları

Ay ne zaman çıkmış bu oyun, bunu da denemem lazım, aman aman bu da güzele benziyor gibi yorumları duyabileceğiniz bu oyuncular en iğrenç oyundan en kaliteli oyuna kadar oynamışlardır. Aslında şu oyun nasıl yea oynanır mı dediğinizde size en iyi yorumlayacak kişi bur tiplerdir. Bir niteliğin olsun yav, ben şu türden oynuyorum de, sev bir şeyi. Yok ama ortalıkta ne varsa oynayacak peki neden? Neydi bu acıya onu iten? Yoksa yalnızlık mıydı? Yoksa yoksa… Hiç bir şey itmiyor be bildiğin kalitesizlikten.

resimler 53f60f19e5ca553f60f19e5ceb

Kaliteli Oyuncu Tayfası:

İşte piyasa oyuncuların tam tersine, ilk önce oyunun hangi firma tarafından geldiğine bakılır, daha sonra oyunun hikayesi okunur. Hatta tanıtım videolarından grafikleri üzerine tahminler yapılır ve oyuna ancak o şekilde girilir. Buna ek olarak tek kötü yanları vardır hiç acımadan oyun yapımcılarını yargılarlar da yargılarlar. Sakız olursunuz bu oyuncuların elinde. Ama candır, iyidir hoştur baksana Prof falan baya neredeyse bir adım daha gitse doktor falan olacak gibi durmuyor mu ama hahahha. Prof Oyuncu danışmadan bekleniyorsunuz…

resimler 53f6101f6f44653f6101f6f47f

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. Batuhan Bedir

    İlgimi çeksin yeter

    0
    0
    Cevap
  2. Onur Birinci

    candy crush oynuyor ismini bile doğru yazamadım.Beni çekti tlf alıyor oradan buradan oynuyor ikidebir :/ (onun da canı sıklıyor oynasın tabi dozunda 😀 )

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.