Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Android Auto İçin Çift Sim Desteği Yayınlandı

Android Auto uygulaması için beklenen çift sim desteği nihayet yayınlandı.

Android Auto, telefonunuzdaki temel uygulamaları aracınızın bilgi-eğlence ünitesine yansıtan akıllı bir sürüş uygulaması. Telefonunuza dokunmanıza gerek kalmadan müzik çalmanıza Google Haritalar‘a erişmenize, arama yapmanıza ve almanıza ve daha pek çok şeye olanak tanır ancak, Android Auto’yu çift SIM’li bir telefonla kullanmayı denediyseniz, arama yaparken SIM’i seçmenize izin vermediğini muhtemelen fark etmişsiniz.

Android Auto uygulaması için yapılan en son güncelleme sonunda çift SIM telefonlar için destek eklendi. Yeni güncellemeyle, uygulama artık kullanıcıların hangi SIM’den arama yapmak istediklerini seçmelerine olanak tanıyan bir açılır pencere gösterecek. Bu değişiklikten önce, çift SIM’li bir telefonunuz olsa bile, bir arama başlattığınızda uygulama varsayılan SIM’inizi kullanırdı.

Android Auto Daha Fazla Güncellenecek

Android Auto

Bu değişiklik Batı’dakiler için büyük bir şey gibi görünmeyebilir. Ancak, çift SIM’li telefonların oldukça yaygın olduğu Hindistan gibi pazarlardaki uygulamanın kullanıcıları bu güncellemeyi kesinlikle çok sevecek. Ülkemizde de çift SIM kart ihtiyacı olan ve kullanan birçok telefon kullanıcısı mevcut.

Reddit kullanıcısının belirttiği gibi, çift SIM desteği, Android Auto App 7.1.614554 ile kullanıma sunuldu. Denemek için uygulamayı Google Play Store‘dan en son sürüme güncelleyin. Güncelleme sizin için yayında değilse, APKMirror‘dan en son APK dosyasını da indirebilirsiniz.

Uygulama yakında Google Asistan’dan müzik, haber ve podcast için kişiselleştirilmiş öneriler gösterecek. Gezinme çubuğunda, dokunulduğunda ne dinlemek istediğinizi soran bir iletişim kutusu açan yeni bir düğme görünecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.