Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Android 12 Go Sürümü Tanıtıldı

Google, düşük özelliklere sahip akıllı telefon modelleri için yeni Android sürümü olan Android 12 Go'yu tanıttı.

Teknoloji devi Google’ın en çok kullanılan mobil işletim sistemi Android’in, geçtiğimiz aylarda Android 12 sürümü duyurulmuştu. Android 12 işletim sistemi üreticiler tarafından yeni yeni akıllı telefon modellerine dağıtılmaya başlansa da Google Android 12 ailesini genişletmeye devam ediyor.

Android 12 ve Android 12L sürümlerinin duyurusunu yapan Google şimdi yeni bir Android 12 sürümü ile karşımızda. Google tarafından yapılan açıklama ile birlikte Android 12 Go resmen duyuruldu. Giriş seviyesi ya da düşük özelliklere sahip cihazlar için özel olarak geliştirilen Android 12 Go sürümü önemli özelliklerle birlikte geliyor.

Android Go Sürümleri 200 Milyon Kullanıcıyı Geriye Bıraktı

Android 12 Go Sürümü

Google Android Go sürümünü daha fazla kişiye Android ulaştırmak adına, düşük özelliklere sahip giriş seviyesi ve uygun fiyatlı akıllı telefon modellerinin en iyi Android ve Google deneyimine sahip olması için 2017 yılında duyurmuştu. Yapılan açıklamada, Android Go sürümünü kullanan 200 milyonun üzerinde kullanıcı olduğu açıklandı. Android Go sürümlerinin kullanıcılar tarafından sevildiğini belirten Google yeni Android 12 Go sürümünün duyurusunu yaptı.

Android 12 Go Sürümü Yenilikleri

Android 12 Go ile birlikte uygulamalar daha hızlı başlatılacak. Google açıklamasında uygulama açılma hızının bir önceki Android Go sürümüne göre yüzde 30’a kadar daha hızlı olduğunu belirtti.

android 12 go surumu tanitildi 3

Daha basit bir arayüze sahip olacak olan Android 12 Go, ayrıca batarya optimizasyonunu geliştirerek güç tüketimini düşürecek. Google son olarak Android 12 Go işletim sisteminin 2022 yılından itibaren akıllı telefonlarda kullanılmaya başlanacağını açıkladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.