Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Android 11 İle Limitler Kalkacak

Google Android 11 işletim sistemi üzerine çalışmalarına devam ediyor. Android 11 ile birlikte can sıkan sınır kalkacak.

Google’ın mobil işletim sistemi Android, yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Android’in önümüzdeki yıl duyurulacak olan Android 11 güncellemesi ile birlikte gelecek olan yeni özellikleri netleşmeye başladı. 

android 11 ile limitler kalkacak 2

Android 10 işletim sistemi akıllı telefon modellerine yeni yeni dağıtmaya başlanırken, Google Android 11 işletim sistemi için çalışmalara başladı. 2020 yılında dağıtılmaya başlanacak olan Android 11 işletim sisteminin detayları netleşmeye başladı. Ortaya çıkan verilere göre Android 11 ile birlikte 4 GB ve üzeri video kaydı yapabilmek mümkün olacak. 2020 yılında duyurulacak olan amiral gemi modellerinin 8K video kaydı yapacağı düşünüldüğünde Android 11 ile birlikte bu sınırın kalkması kullanıcıların cihazlarını daha verimli kullanmasını sağlayacak. Günümüz akıllı telefonlarının 4K video çektiği düşünüldüğünde 4 GB depolama alanı sınırının 12 dakikalık videolar çekebildiği anlamına geliyor. 

Android Pie İçin Yolun Sonu Geldi

Google, Android 11 işletim sistemini geliştirmeye devam ederken, eski Android sürümlerinin de fişi çekiliyor. Google tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Ocak 2020 tarihinden sonra Android Pie işletim sistemi için Google lisansı verilmeyecek. Google’ın bu yeni işletim sisteminin detaylarının ne olacağı şimdilik bilinmezken akıllı telefon üreticileri Android 10 güncellemelerini cihazlarına dağıtmaya başladı. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.