Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Among Us Benzeri Oyunlar: En İyilerini Listeledik

Arkadaşlarla oynanacak en iyi mobil oyunlar olan Among Us alternatifi birçok yapımı sizler için derledik.

Among Us benzeri oyunlar arıyorsanız, işinizi kolaylaştırmak için PC, Mobil ve Xbox’ta oynayabileceğiniz en iyi oyunları listeledik. Arkadaşlarla oynanacak mobil oyun tavsiyelerinde bulunduğumuz listemizde, her zevke uygun, eğlenceli, indirmesi ve oynaması kolay oyunları bir araya getirdik.

Bu içeriğimizde, deneyebileceğiniz en iyi Among Us alternatiflerden bazılarını listeledik. Listelenen oyunların oynanış mekanikleri benzer olsa da kendi özgün sistemleri de mevcut. Daha fazla vakit kaybetmeden, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz mobil ve PC oyunlarına bir göz atalım.

Among Us Benzeri Oyunlar Listesi

Among Us Benzeri Oyunlar

1- Deceit

Among Us benzeri oyunlar listemizdeki ilk oyun Deceit. Bu, farklı oynanış sunan harika bir oyun ama tema Among Us ile aynı. Bu oyunda da masum oyuncuları bulmalı, güven inşa etmeli ve hayatta kalmalısınız. Oyun ayrıca birinci şahıs bakış açısına sahip ve aynı zamanda çok oyunculu bir yapıda.

Bu oyunda yerel oyun deneyimi yok. Oyunda, bilinmeyen beş oyuncuyla bir akıl hastanesinde uyanıyorsunuz. Aranızdan iki kişi, masum oyuncuları öldürmeye çalıştıkları ölümcül bir virüsle enfekte olacak. Hayatta kalmak için diğer oyuncularla bir ittifak kurmanız gerek. Bu oyunu Steam‘den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Among Us Benzeri Oyunlar

2- Town of Salem

Town of Salem, Among Us benzeri oyunlar denildiğinde akla gelen en popüler oyunlardan bir tanesi. Bu oyun Android, iOS, macOS ve Windows cihazlarıyla uyumlu. Oyun, en eski strateji oyunlarından biri olduğu için 8 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirilmiş durumda. Diğer oyunlardan farklı olarak, bu oyun 15 oyuncuya kadar çok oyunculu bir yapıya sahip.

Diğer oyunlar size istediğiniz karakteri seçme özgürlüğü sunmuyor ama bu oyunda 33 karakterden birini seçebiliyorsunuz. Bu oyun, vizyon ve kapsam açısından çok daha geniş. Oyunda kasaba üyeleri, Mafya, Seri Katil, Kundakçı veya Tarafsız gibi karakterler mevcut.

Among Us Benzeri Oyunlar

3- Betrayal.io

Among Us benzeri oyunlar listesinde bir sonraki sırada Betrayal.io var. Oyun herhangi bir platformda oynanabilir, herhangi bir kısıtlama yok. Oyunu hem PC’de hem de cep telefonunda oynayabilirsiniz, bunun dışında bu oyunu web tarayıcınızdan da oynayabilirsiniz. Oyun, iOS cihazlar için mevcut değil ancak geliştiricinin açıklamasına göre yakında piyasaya sürülecek.

Arkadaşlarla oynanacak mobil oyunlar arasında bir numaraya Betrayal.io koyabilirsiniz. Oyun aynı konsepte sahip ancak diğer Among Us alternatifi oyunlara göre çok daha zor. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Among Us Benzeri Oyunlar

4- Werewolf Online

Werewolf Online, 2021’de veya 2022’de oynayabileceğiniz Among Us benzeri oyunlardan bir tanesi. Bu oyunda çeşitli farklı oyun unsurlarına şahit olacaksınız. Köyü kötü güçlerden korumak için kaynak toplayacaksınız ama sonra köyde, oyunu sizin için zorlaştıran çeşitli yalancılar olacak.

Çok oyunculu oyunda en fazla 16 arkadaşınızla oynayabilirsiniz. Tüm hainleri veya yalancıları ortadan kaldıran en son ayakta kalan takım raundu kazanacak. Oyun Android ve iOS kullanıcıları için. Yani arkadaşlarla oynanacak mobil oyun arıyorsanız mutlaka buna bir göz atın.

Among Us Benzeri Oyunlar

5- Secret Neighbour

Secret Neighbor, Xbox’ta bulunan Among Us benzeri oyunlardan bir tanesi. PlayStation 4 veya Xbox için Among Us alternatifi oyunlar bulmak çok zor ancak bu oyun, konsolunuzda deneyebileceğiniz en iyi yapımlardan birisi. Oyunda komşunun evine gizlice giren 6 karakter mevcut. Oyun ilerledikçe, komşu oyuncuları tuzağa düşürmeye ve onları uzaklaştırmaya çalışacak.

Üyeler kaybolmaya başladıkça oyun daha yoğun ve ilgi çekici hale geliyor. Bundan sonra, gruptaki haini bulmanız gerek. Oyun, Among Us’a çok benzeyen harika bir oynanışa sahip. Üstelik konsollarda oynanabiliyor olması ise onu benzersiz bir alternatif haline getirdi.

Among Us Benzeri Oyunlar

6- Hidden in Plain Sight

Among Us benzeri oyunlar listesi, Hidden in Plain Sight oyunu olmadan tamamlanmış sayılmaz. Bu, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en eğlenceli yapımlardan birisi. Bu oyun 2 veya 4 kişilik bir grupla oynanabilir. Oyunda kendinize dikkat çekmek için belirli görevleri tamamlamanız gerek. Görevi tamamlarken diğer oyuncular tarafından fark edilmeden diğer üyeleri ortadan kaldırmanız gerek.

Oyunun, kendinizi güvende olmanıza ve dikkat çekmenize yardımcı olacak bir konuma getirmeniz gereken Ölüm Yarışı ve Eleme gibi çeşitli modları da mevcut. Sonuç olarak, Among Us gibi arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir oyun istiyorsanız o zaman bu, oynamanız gereken ideal yapım.

Among Us Benzeri Oyunlar

7- Unfortunate Spacemen

Tıpkı uzay gemisi tabanlı oynanış sunan Among Us benzeri oyunlardan bir tanesi. Bu Among Us alternatifi de aynı cinayet ve ihanet temasına sahip. Tam 16 oyuncuya kadar bu oyunun keyfini çıkarabilir ve ilerledikçe görevleri tamamlayabilirsiniz. Oyunda dolaşabilir, saklanabilir ve diğer rakiplerinizi gizlice dinleyebilirsiniz. Oyunun birçok modu var, listeden istediğiniz modu seçebilirsiniz.

Hikaye modunda, Crumerian böcek sürüsüyle savaşacaksınız. Hayatta kalma modunda ise çok sayıda düşman ve diğerleri ile savaşıyorsunuz. Oyunu oynarken diğer oyuncularla sesli sohbet edebilirsiniz. Bu seçeneği Among Us benzeri oyunlarda bulmak çok nadir. Bu oyunu kesinlikle denemeniz gerek.

Among Us Benzeri Oyunlar

8- Enemy on Board

Enemy on Board, Among Us benzeri oyunlar arasındaki başka bir çok oyunculu oyun. Bu yapımda 8 üyeye kadar bir ekibiniz olabilir, 8 üyeden 6’sı mürettebat üyesi olacak ve diğer 2’si uzaylı sahtekarları olarak seçilecek. Mürettebat üyeleri, raundu temizlemek için sahtekarları bulacak ve öldürecek.

Uzaylı sahtekarlar, mürettebat üyesiyle kolayca kalabilir ve kimliklerini bulmalarını zorlaştırabilir. Sonunda, oyun ilerler ve mürettebat üyeleri birbirleriyle iletişim kuramazlar, bu da mürettebat üyesinin hayatta kalmasını ve sahtekarları tespit etmesini zorlaştırır. Oyun teması ve oynanışı kesinlikle mükemmel.

Among Us Benzeri Oyunlar

9- Undercover

Among Us benzeri oyunlar listesindeki son oyun olarak Undercover‘ı seçtik. Bu oyun da gizlilik unsuruna sahip. Bu oyunu oynamak için tek ihtiyacınız olan bir akıllı telefon ve en az 3 ekip üyesi. Bu, en az 3 oyuncu gerektiren yerel bir oyuncu oyunu ancak daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Denemek için arkadaşlarla oynanacak mobil oyun arıyorsanız, bu Among Us alternatifi en iyi oyun.

Oyunda roller bölünmüş. Roller sivil, gizli görev veya Bay White olarak ayrılmış durumda. Bir görevi tamamladığınızda oyunlar ilerler, görevi tamamlamanın yanı sıra size göre olası hain hakkında ipuçları verirsiniz. Bu Among Us gibi bir oyuna göre çok ilginç, kesinlikle denemeden geçmeyin.

Yukarıdaki listeye bakarak arkadaşlarınızla oynayacağınız bir sonraki oyunu bulduğunuzu umuyoruz. Oyunları, Among Us alternatifi olarak seçtik ve aynı unsurlara dayalı. Umarız arkadaşlarla oynanacak oyunlar bulmanıza yardımcı olabilmişizdir. Oyunlarla ilgili daha fazla makale için bizi takip edin, böylece bizden gelen hiçbir güncellemeyi kaçırmazsınız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.