Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazon Prime Gaming Şubat 2022 Oyunları Açıklandı

Amazon, Şubat ayı için Prime Gaming ücretsiz oyunlarını açıkladı.

Amazon Prime Gaming Şubat 2022 ücretsiz oyunları açıklandı. Amazon’un kendi oynaması ücretsiz MMO aksiyon RPG oyunu Lost Ark 11 Şubat’ta çıkacak ve Prime üyeleri özel oyun içi ögeler alabilecek. Beş oyun da ücretsiz olarak indirilebilecek. Bu ay bitmeden Ocak ayının ücretsiz oyunlarını almayı unutmayın.

Önümüzdeki ay boyunca Amazon Prime Gaming Şubat 2022 oyunları arasında Paradox’un uzay strateji oyunu Stellaris; Kasvetli hayatta kalma oyunu Ashwalkers; Sıra tabanlı şehir kurma oyunu As Far As The Eye; Ritim tabanlı zombi nişancı oyunu Double Kick Heroes; Futbol oyunu Golazo! Soccer League ücretsiz olacak.

Amazon Prime Gaming Şubat 2022 Oyunları Neler?

Amazon Prime Gaming Şubat

Yukarıda bahsettiğimiz beş oyun 1 Şubat’tan itibaren satışa sunulacak. Ayrıca ay boyunca Rainbow Six Extraction, FIFA 22, Blankos Block Party ve Lords Mobile dahil olmak üzere bir dizi oyun için özel içerik sunulacak. New World, Apex Legends, Battlefield 2042, Fall Guys ve daha fazlası için daha fazla ek içerik de mevcut olacak. Tüm ayrıntılar için Amazon Prime Gaming bloguna göz atın.

  • Stellaris: Europa Universalis veya Crusader Kings gibi ünlü serilerin yaratıcıları Paradox Interactive tarafından geliştirilen, RPG öğelerine sahip gerçek zamanlı bir uzay stratejisi. Oyun sizi, işinizin galaktik bir imparatorluk inşa etmek olduğu, prosedürel olarak oluşturulmuş uzaya götürecek.
  • Ashwalkers: A Survival Journey, doğrusal olmayan bir hikayeye odaklanan hayatta kalma unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunu. Oyun, volkanik bir patlamanın yok ettiği bir dünyada geçiyor. Stüdyo Nameless XIII, prodüksiyonundan sorumlu.
  • As Far As The Eye: Bu, sıra tabanlı bir strateji oyunu. Oyunun amacı sel gelmeden önce kabileyi haritanın merkezine getirmek. Belirtilen yere ulaşmak için hayatta kalmak için gerekli kaynakları toplamak gerek.
  • Double Kick Heroes: Zombiler ve diğer canavarlarla dolu bir dünyada seyahat eden metal hayranları olarak oynadığınız 2 boyutlu bir ritim oyunu. Aracınızdaki silahlara güç veren çeşitli şarkılar çalarak onlarla savaşıyorsunuz.
  • Golazo! Soccer League: Golazo, orta büyüklükte sahalara sahip, faul ve ofsayt düdüğü olmayan dinamik bir arcade futbol oyunu. Sadece saf eğlence.
Available on Prime Gaming in February

Amazon Prime Gaming Şubat 2022 oyunları bu şekilde. Siz de 8 TL karşılığında Amazon’un Prime hizmetine abone olarak bu oyunlara ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Ayrıca abonelik dahilinde bir günde kargo hizmeti ve Prime Video hizmeti de erişiminize açılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.