Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazing Human 30 Aralık’ta Yayınlanacak

Sakastudio tarafından geliştirilen Amazing Human 30 Aralık'ta Steam'de yayınlanacak.

Aksiyon oyunları arasına katılmaya gün sayan Amazing Human, şu sıralar Steam’de Erken Erişim olarak oyunculara sunuluyor. Türkçe dilini de destekleyen oyun düşük dereceli grafiklere sahiptir.

Amazing Human 30 Aralık’ta Yayınlanacak 2

Sakastudio tarafından geliştirilen ve yayınlanan Amazing Human basit arayüzlere ve grafiklere sahip olarak karşımıza çıkıyor. Fantastik ögelere sahip olan oyun belirli bir yaş kriterine hitap etmeye hazırlanıyor. 14 yaş ve altı oyunculara hitap edecek olan oyun uçak simülasyonu, araç simülasyonu gibi farklılıklara da sahip. Oyunculara orta derece de bir içerik sunan Amazing Human, tamamen gerçeklik dışı özelliklere sahiptir.

Oyuncuları belirli bir alanda oynamaya iten yapım, puan sistemine sahiptir. Oyuncular arabayla, uçakla ya da silahlarla ne kadar çevreye zarar verirse o kadar fazla puan kazanabilmektedir. Oyun içerisinde araçla ya da uçakla aşırı hız kazanabilir ve ağaçları kökünden bile koparabilirsiniz. Tek oyunculu bir moda sahip olan oyun 30 Aralık günü Steam üzerinden oyuncularla buluşacak. Oyun henüz erken erişimde yer aldığı için karakter modellemeleri de oldukça vahim durumda. İlerleyen zamanlarda gelen güncellemeler ile oyun daha iyi bir hale getirilebilir.

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: 2.0 GHZ Dual Core

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: 512 MB Graphics

Depolama: 600 MB kullanılabilir alan

Amazing Human 30 Aralık’ta Yayınlanacak 3

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: 2.5GHZ Quad core

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: 1024 MB Graphics

Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.