Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aliens: Fireteam Elite, Bu Ay Xbox Game Pass’e Geliyor

Cold Iron Studios tarafından geliştirilen çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı oyunu Aliens: Fireteam Elite, 14 Aralık'ta hem Xbox hem de PC için Game Pass' geliyor.

İkonik Alien evreninde geçen Aliens Fireteam Elite Xbox Game Pass kütüphanesine geliyor. Cold Iron Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan üçüncü şahıs nişancı oyunu, ilk olarak geçtiğimiz ağustos ayında çıkış yapmıştı. İncelemelerde çoğunlukla olumlu yorumlar alan Aliens Fireteam Elite, gerilim ve korkunun had safhada olduğu bir hayatta kalma deneyimi sunuyor.

Sizi ve iki takım arkadaşını, Xenomorph tehdidini bertaraf etmek için aksiyon dolu bir savaşa sokan oyunda, çok çeşitli sınıflar, silahlar, teçhizatlar ve özellikler arasından seçim yaparak üstlendiğiniz Colonial Marine karakterinizi yaratıyor ve özelleştiriyorsunuz. Orijinal Aliens üçlemesinden on yıllar sonra geçen Fireteam Elite, dört campaign modunu hepsini bitirenler için özel bir Horde moduna sahip.

Aliens Fireteam Elite Xbox Game Pass Kitaplığına Eklenecek

Aliens Fireteam Elite Xbox Game Pass

Aliens Fireteam Elite Xbox Game Pass‘e eklenmesiyle aynı zamana denk gelen 14 Aralık güncellemesi, yeni bir oyun modu ve ömür boyu istatistiklerin yanı sıra yeni silahlar, ekler ve kozmetikler ekleyecek. Ardından 2022’nin ilerleyen zamanlarında daha fazla özellik, silah, kozmetik ve diğer eklentiler gelecek.

Steam‘de 220,00 TL, Microsoft Store‘da ise 285,00 TL olan Aliens Fireteam Elite Xbox Game Pass üyeliğine sahip PC ve Xbox oyuncuları için tamamen ücretsiz olacak. Eğer arkadaşlarınızla vakit geçireceğiniz aksiyonu bol bir co-op oyun arıyorsanız, Fireteam Elite’i deneyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.