Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Alien Karakterleri Fortnite’a Geliyor!

İkonik bilim kurgu serisi Alien’dan bilinen Xenomorph ve Ripley karakterleri Fortnite’a geliyor!

Dünyanın en çok oynanan Battle Royale yapımlarından Fortnite, farklı evrenlere ait karakterleri bünyesine katmaya devam ediyor. Daha önce Marvel, DC, Tron, Terminatör, God of War ve Street Fighter gibi farklı evrenlerdeki birçok karakteri oyuna dahil eden Epic Games, yeni Alien karakterleri ile crossover yelpazesini daha da zenginleştirecek.

alien karakterleri Xenomorph ve Ripley

Şu an Fortnite adasında, ikonik bilim kurgu serisinden tanınan Xenomorph ve Ripley’nin Battle Royale arenasına gelecek olmalarıyla ilgili bir oyun içi portal bulunuyor. Ayrıca Fortnite’ın resmi Twitter hesabından yayınlanan son ses kaydı da birçok ipucu içeriyor.

Fortnite, yeni nesil konsollar Xbox Series X / S ve PlayStation 5’in şerefine ilk video oyunu ‘crossover’ karakterleri olan Master Chief ve Kratos skin’lerini geçen yılın sonlarında oyuna eklemişti.

Bu haftanın başında ise Street Fighter’ın ikonik dövüşçülerinden Ryu Hoshi ve Chun Li Fortnite’a gelmişti. Alien karakterleri Xenomorph ve Ripley’nin ne zaman Fortnite’a ekleneceği henüz belli değil, ancak oyuncular çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacaktır.

alien karakterleri fortnite

Bu arada Epic Games, ganimet kutularına dair ABD’de açılan toplu davanın bir parçası olarak rastgele Ganimet Laması almış tüm Fortnite oyuncularına 1.000 V-Papel verileceğini duyurmuştu.

Oyundan kaldırılmaları öncesinde Fortnite Dünyayı Kurtar’da Ganimet Laması satın alan kişilerin 1.000 V-Papeli almak için ekstra bir şey yapmalarına gerek olmadığını belirten şirket, V-Papelleri almaya hakkı olan tüm oyuncuların hesaplarına önümüzdeki birkaç gün içerisinde yüklemelerin yapılacağını söylemişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.