Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Alan Wake Ve For Honor Epic Store’da Ücretsiz Oldu!

Epic Store'da ki yeni oyun daha ücretsiz oluyor.

2020 yılına kadar ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam edecek olan Epic Store bugün 2 yeni oyunu birden ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Bu oyunların isimleri geçtiğimiz hafta Alan Wake ve For Honor olarak duyurulmuştu.

Alan Wake Ve For Honor Epic Store’da Ücretsiz Oldu 2

Her hafta bir oyun dağıtan Epic Store, geçtiğimiz hafta bu kuralı değiştirmiş ve iki oyun birden dağıtmıştı. Bilgisayar platformu oyuncularının yüzünü güldüren ücretsiz oyunlara bugün yenileri eklendi. 2 Ağustos – 9 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olacak olan For Honor ve Alan Wake’i Epic Store kütüphanenize ekleyerek sonsuza dek bu iki oyuna sahip olabilirsiniz.

Ubisoft’un 2017 yılında piyasaya sunduğu For Honor şuan Steam’de 76.99 TL olarak satışlarına devam ediyor. Acımasız bir şövalye dünyasına sahip olan yapımda oyuncular rekabetçi savaşlara katılacak ve unutulmaz hikâye mücadelelerine katılacaklar. Orta çağ savaşları ile oyuncular dilerlerse çok oyunculu dilerlerse de tek oyunculu olarak oynayabilecekler.

Alan Wake’den söz edecek olursak, 2010 yılında lansmana çıkan yapım Steam üzerinde ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilmişti. Steam’de 25.00 TL olarak satışlarına devam eden oyun, 9 Ağustos’a kadar Epic Store üzerinde ücretsiz olacak. Karanlık atmosferi ile oyunculara hem aksiyon hem de gerilim dolu dakikalar sunan yapım, tek oyunculu bir yapı üzerine kurulu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.