Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AirDroid, İOS Platformuna Nihayet Geldi!

Android platformunda oldukça başarılı bir grafik çizen AirDroid, İOS platformu için yayınlandı.

Android dünyasının yakından tanıdığı ve farklı platformlar arası dosya transferine imkan tanıyan AirDroid, nihayet İOS cihazlar içinde yayınlandı. Google Play’de 30’un üzerinde ülkede aktif olarak kullanılan AirDroid ile PC ve cihazlarınız üstünde kolayca dosya transferi gerçekleştirebilirsiniz.

AirDroid İOS Platformuna Nihayet Geldi 2

Kablosuz dosya transfer özelliği ile Android dünyasında büyük bir ses getiren AirDroid Windows, Mac veya Web’den kablosuz ve ücretsiz erişim imkanı tanıyor. Dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde kullanılan uygulama, uzun bir süreden sonra İOS platformuna da geldi. AirDroid genellikle internet üzerinden kullanılabilen bir uygulama olsa da kullanıcılara Bluetooth teknolojisini kullanma fırsatı da tanıyor.

Oldukça basit ve kullanıcı dostu bir uygulama olan AirDroid, akıllı telefonunuza gelen bildirimleri PC ve tablet ile de görüntüleme imkanına sahip. Dilerseniz akıllı telefonunuza gelen mesajlara ve aramalara PC ekranlarında bakabilir, dilerseniz dev ekran da mesaj yazabilirsiniz. PC ve akıllı telefonunuz ile bağlantı kurarak verilerinizi tamamen ücretsiz bir şekilde yedekleme imkanına sahip olabilirsiniz. AirDroid ile dilerseniz cihazınızı hızlandırabilir ve ön belleğini meşgul eden uygulamaları kapatabilirsiniz.

AirDroid İOS Platformuna Nihayet Geldi 1

AirDroid’in Özellikleri

1 – Bildirim Yansıtma

2 – Yedekleme ve Senkronizasyon

3 – SMS ve Kişileri Yönetme

4 – Ekran Görüntüsü Kaydetme

5 – Cihaz Hızlandırma

6 – Kayıp Cihazınızı Bulma

Android için buraya;

İOS için buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.