Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AI War 2 Yeni Bir Güncelleme Aldı!

AI War 2'nin güncellemesi yeni zorlukları getirdi.

Bilgisayar platformu için 2019’un Ekim ayında lansmana çıkan AI War 2 şuana kadar oyuncuları tatmin etmeyi başarırken yapımın yeni bir güncelleme duyurusu yayınlandı. Güncelleme oyuna bazı zoruklar getirdi.

AI War 2 Yeni Bir Güncelleme Aldı 2

Steam üzerinde 32.00 TL olarak satışlarına devam eden AI War 2 tek oyunculu bir şekilde oynanmaya devam ederken yapım yeni bir güncelleme aldı. Bilgisayar platformu oyuncuları tarafından günümüze kadar ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım İngilizce dil desteği eşliğinde oynanmaya devam ediyor. Yapım yeni aldığı güncelleme ile çeşitli zorlukları karşımıza çıkarıyor.

PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyuna gelen yeni yama ile oyuncular daha güçlü savunmalar yapabilecek, farklı taktikleri kullanabilecek ve çeşitli zorluklar ile karşılaşabilecekler. Oyuncular artık profiller arasında daha hızlı geçiş yapabilecek, daha zrolu bir rakip türü ile karşılaşabilecekler.

1.3 sürüm numarası ile yayınlanan güncellemenin detayları Steam üzerinden oyuncular ile paylaşıldı. Güncelleme ile oyun içerisine 15 bin kelimelik yeni bir metin, 29 farklı sayfa eklendi.

Güncellemenin notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.