Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aftercharge 4 Günlüğüne Ücretsiz Olacak!

Aftercharge bugün oynaması ücretsiz olacak.

Chainsawesome Games imzası ile geliştirilen Aftercharge PC, Xbox One ve Nintendo Switch platformu için 10 Ocak 2019’da lansmana çıkmıştı. Aksiyon ve fps oyunu olarak adından söz ettiren yapım, küçük bir oyuncu topluluğu tarafından oynansa da yapım oyuncularını artırmak için bugün ücretsiz olacak.

Aftercharge 4 Günlüğüne Ücretsiz Olacak 2

21 Şubat Perşembe günü saat 21:00 itibari ile tüm dünyada ücretsiz olacak olan Aftercharge’i bilgisayar oyuncuların Steam’den deneyebilecekler. Steam’de 31.00 TL olarak bilgisayar oyuncularına sunulan yapım, çok oyunculu bir oynanışa sahip olarak yayınlanmıştı. Diğer platformlar ile çaprazda oynanabilen yapımda birinci şahıs kamera açıları eşliğinde 3vs3 savaşlara katılıyor ve rekabet dolu anlar geçiriyoruz.

Takım tabanlı olarak oynanan yapımda görsel efektler oldukça hoş bir şekilde oyun içerisinde karşımıza çıkıyor. 6 farklı dil desteği ile oynanan yapımda benzersiz silah modelleri ile fantastik savaşlara katılacak ve eğlenceli zaman geçireceğiz. Oldukça küçük bir oyuncu kitlesi tarafından oynanan yapım, Steam’de ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilse de geliştirici ekip bu durumdan tatmin olmadı.

Dün yapılan duyuruya göre oyun bugün saat 21:00’de 4 günlüğüne ücretsiz olacakmış. Bu ücretsiz süreçte oyuncular oyunun tamamına erişebilecek ve detaylı bir şekilde oyunu deneyimleyebilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.