Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aftercharge 2 Gün Boyunca Steam’de Bedava!

Aftercharge yüzde 60 indirime girdi.

Geçtiğimiz yıl Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için lansmana çıkan Aftercharge kısa süreliğine Steam’de PC oyuncularına ücretsiz olarak sunuluyor. Yüzde 60 indirimle satılan oyun 2 gün boyunca oynaması ücretsiz oldu.

Aftercharge 2 Gün Boyunca Steam’de Bedava 2

Çok oyunculu olarak 10 Ocak 2019’da tam sürüme geçiş yapan Aftercharge oyunculara eşsiz bir fps deneyimi sunuyor. Steam’de bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım, normalde 31.00 TL olarak satılıyordu. 27 Mayıs’a kadar yüzde 60 indirimle 12.40 TL olarak satışlarına devam eden yapım, 2 gün boyunca da oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Xbox One ve PC platformunda çapraz olarak da oynama imkanı sunan yapımda rengarenk bir atmosfer yer alıyor.

Birbirinden farklı gerçek oyuncular ile rekabetçi maçlara katıldığımız yapımda eğlenceli ve bir o kadar da aksiyon dolu rekabetçi mücadeleler yer alıyor. Taktiksel çatışmaların yaşandığı oyunda 3’e 3 savaşlara katılacak, robotlar ve saldırganlara karşı gerçek zamanlı olarak hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.

Chainsawesome Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun hem ücretsiz olması hem de yüzde 60 indirimle cazip bir fiyat etiketine kavuşması ile oyuncuların yüzünü güldürüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.