Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Activision Avukatları, Warzone Hile Yapımcılarına Savaş Açtı

CoD: Warzone için popüler hile yaratıcıları, Activision'dan operasyonları durdurmalarının istendiği bir mektup aldı. Sonuç olarak, yasadışı yazılım tedarikçileri iş bırakmaya karar verdi.

Activision avukatlarından hile yapımcılarına hamle geldi. Çevrimiçi oyunlarda hilecilere karşı verilen büyük savaşta bir savaş daha kazandı.

İnternette Activision’ın, CoD: Warzone için büyük bir hile sağlayıcısını operasyonları durdurmaya zorladığı haberi geldi. Dexerto, Team X22’de bir grup Fransız hilecinin hedef alındığını bildirdi.

Activision Avukatları

Activision Avukatları Etkili Oldu

Grubun Discord’undan bir gönderi Reddit’te yayınlandı; Yasaklanmış yazılımların yazarlarının Activision’dan onları durdurmaya ve vazgeçmeye iten bir mektup aldıklarını, yani hileleri dağıtmayı bırakmazlarsa yasal sonuçlarla karşılaşacaklarına dair bir uyarı aldıklarını buradan öğreniyoruz.

Ne yazık ki hilecilerin mektubundaki son cümle olan “Activision avukatları hile karşıtı programdan daha etkili” sözü acı verici bir şekilde doğru çıktı. Bu çözümün uzun vadede işe yarayacağını umalım; Hile yapımcıları bu yasaklarla ikna olmaya başlarsa, belki de Activision, sorunun kaynağı olan hile yapımcılarını ortadan kaldırılarak amacına ulaşılacak.

Warzone RICOCHET Anti Hile Sistemi Sızdırıldı

Şirket tarafından “çok yönlü” bir yaklaşım olarak tanımlanan RICOCHET anti hile sistemi, oyun içi hileleri belirlemek için analitik izleme yapan yeni sunucu tarafı araçlar, hilecileri anında engellemek amacıyla gelişmiş araştırma ve tespit süreçleri, hesap güvenliğini kuvvetlendirmek için güncellemeler ve daha fazlasını içeriyor.

Maalesef Anti-Hile sisteminin kaynak kodu, hile yapımcıları tarafından anında çalındı ve Call of Duty hilelerin yeni sürümleri üzerinde çalışmaya başlandı. Anti-Hile yazılımının koduna erişim, yeni güvenlik önlemlerini atlamalarını çok daha kolay hale getirdi. Call of Duty, muhtemelen diğer oyuncuların eğlencesini bozan hilecilerle dolu olmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.