Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Absolver’ın İncelenmesi!

Absolver dövüş oyunu iki boyutlu grafiklere sahiptir. Gerçeklikten uzak bir oyun olan Absolver, etkileyici grafiklere sahiptir.

Dövüş severlerin heyecanla oynadığı Absolver’ı inceledik. Çevrim içi aksiyon oyunu olarak oynanan Absolver, etkileyici grafiklerinin yanı sıra tempolu bir oyun olma özelliği taşır.

Absolver’ın İncelenmesi 2

İki boyutlu grafiklere sahip olan Absolver, beklenen ilgiyi henüz görebilmiş değil. Grafik kalitesi üst düzey olmasına rağmen iki boyutlu bir hal almış olması oyun severleri pek mutlu etmiş gözükmüyor. Oyun gerçeklikten tamamen uzak. Yapılan kavgalar sonucunda nereye darbe alırsanız alın, herhangi bir kan ya da hasar belirtisi bulunmamaktadır.

Hatta rakibinizin kafasına kılıçla vurduğunuz takdir de herhangi bir hasar belirtisi bile bulunmamaktadır. Çeşitli dövüş haritalarının olması oyun için artı bir durum oluşturuyor. Oyun içerisinde sizden gerçekleştirmeniz istenen bazı görevler yer almaktadır. Bu görevler oyunu akıcı bir hale getirmemekle birlikte oyuncunun özgürlüğünü engellemektedir.

Absolver’ın İncelenmesi

Erkek ve bayanlar için çeşitli karakterler bulunan Absolver’da eşsiz bir dövüş simülasyonu bulunmaktadır. Oyun gerçekliğe biraz daha yakın olsa başarıyı yakalaması içten bile değil. Dilerseniz oyun içerisinde yanınıza diğer karakterlerden alabilirsiniz. Çünkü oyunda belirli bir süreden sonra rakip sayınız artmakta.

Oyun içerisinde çeşitli dövüş araç gereçleri de bulunmaktadır. Buna örnek olarak Samuray kılıcını ve bıçakları verebiliriz. Bu silahlar teke tek düellolarda oldukça etkili. Ancak çok kişili kavgalarda oldukça etkisiz bir hal almıştır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.