Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

A Way Out Çıktı!

A Way Out PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak.

2018’in beklenen oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyuncu tarafından çıkışı için haftalardır gün sayılan oyun A Way Out nihayet çıkış yaptı.

A Way Out Çıktı 2

Hazelight Studios tarafından geliştirilen oyun günümüzün en çok kullanılan oyun motoru olan Unreal Engine ile hayata geçirildi. Aksiyon ve macera oyunları arasına farklı bir soluk getirecek olan yapım PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak. Electronic Arts tarafından yayınlanan yapım da hapishaneden kaçmaya çalışan iki mahkumdan birini canlandıracak ve özgürlüğümüze kavuşmaya çalışacağız.

Oyun çevrimiçi olarak eşli oyunculu oynanıyor. Yani oyunu tek başımıza oynayamıyoruz. A Way Out’u çevrimiçi olarak bir arkadaşımız ile oynayabiliyor ve onunla yardımlaşarak görevleri yerine getiriyoruz. Oyunda oldukça sıkı korunan bir hapishane de hayatta kalmaya ve özgürlüğümüze kavuşabilmek için mahkumlarla ve gardiyanlarla mücadele edeceğiz. Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapım kaliteli grafikleri ile oyunculara en gerçekçi deneyimlerden birini sunuyor. Gece gündüz döngüsünün yanı sıra hava değişim şartları ile oyunculara sürükleyici bir yapı sunan oyun, oldukça geniş bir dünya üzerine kurulu.

A Way Out bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yaptı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.