Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

A Monster’s Expedition Duyuruldu

A Monster's Expedition bilgisayar platformu için Steam üzerinde sergilenmeye başlandı.

Cosmic Express, A Good Snowman Is Hard To Build ve Sokobond gibi oyunların geliştiricisi ve yayıncısı olan Draknek şu sıralar yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurmuş. Yeni oyunun adı A Monster’s Expedition olarak duyurulmuş.

A Monsters Expedition Duyuruldu 2

Günümüze kadar üç farklı oyun geliştiren ve bu oyunlar ile bilgisayar platformu oyuncularının beğenisini kazanmayı başaran Draknek, en yeni oyununu duyurdu. Yeni yapım grafik açıları ve renkli dünyası ile oldukça hoş bir görünümde karşımıza çıkacak.

Rockpapershotgun’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Draknek 2020 yılı için A Monster’s Expedition isimli bir oyun üzerinde çalışıyormuş. Steam üzerinde sergilenmeye başlanan yeni oyun tek oyunculu bir yapı da karşımıza çıkacakmış. Sadece İngilizce dil desteğine sahip olacağı ifade edilen yapım macera ve strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak.

Oyun içerisinde bizlere birbirinden farklı çok sayıda görev sunulacak. Bu görevleri sırasıyla başararak oyun içerisinde ilerlemeye çalışacağız. Kendi köprülerimizi inşa edebileceğimiz oyun içerisinde amacımız oyun da ilerlememize devam edebilmek olacak. Aksiyondan ve gerilimden uzak bir atmosfere sahip olacak olan oyun da eğlenceli bir oynanış bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak.

Yapımın bu yıl içerisinde piyasaya çıkması bekleniyor.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: SSE2 instruction set support
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: 256 MB NVidia or ATI graphics card, Intel HD Graphics 3000 or better
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Depolama: 1 GB kullanılabilir alan

A Monster's Expedition - Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.