PlayerUnknown’s Battlegrounds’un başarılı gidişatı diğer oyun firmalarına ilham kaynağı oluyor adeta. PlayerUnknown’s Battlegrounds’un akıl almaz başarısı beraberinde yeni rekorları ve Steam’in liderliğini getirdi.

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un 100 kişilik ve 8 km’lik haritası diğer oyunlara göre oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Ancak bugün gelen yeni bir haber ile Project X isimli bir oyunun PUBG’ye rakip olacağı duyuruldu. Project X söylentilere göre 400 kişilik ve 12 km’lik bir haritayla piyasaya çıkış yapacak. Oldukça geniş bir harita ve bol içerikle karşımıza çıkacak olan Project X 2018 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Henüz resmi olarak herhangi bir tarih verilmedi.
Söylentilere göre Project X bağlantı sorunlarının önüne geçmek için bulut teknolojili bir sistem kullanacakmış. Bu konuda da henüz herhangi bir açıklama yapılmış değil. Project X 400 kişilik yapısı ile şimdiden merak konusu oldu. Ancak 400 kişinin tek bir harita üzerinde birbirleriyle savaştığını düşünürsek oyuncuları oldukça zorlayıcı bir atmosfer bekliyor. Oyun içerisinde ki seslerin karışması ile oyuncular nerden ateş edildiğini anlamakta güçlük çekecekler.
Project X hakkında gelen bilgileri sizlerle paylaşacağız.

