17 – 23 Ocak haftasında Steam çok satanlar belli oldu. Yıllar süren bekleyişin ardından nihayet PC’ye gelen God of War, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bir kez daha listenin zirvesinde yer aldı. Santa Monica Studio tarafından geliştirilen RPG, 73,529 eşzamanlı oyuncu ile Sony PlayStation’ın PC’deki en başarılı oyunu oldu.
İkinci sırada, PC’ye taşınan bir başka konsol oyunu Monster Hunter Rise var. Steam çok satanların son dönemdeki müdavimlerinden Ready or Not ise kendisine üçüncü basamaktan yer buldu. Dördüncü, beşinci ve altıncı sırada, henüz piyasaya çıkmayan üç oyunu görüyoruz: Dying Light 2 Stay Human, Elden Ring ve Total War: WARHAMMER III.
God of War, Zirvedeki Yerini Koruyor

FromSoftware’ın bir sonraki büyük oyunu olan Elden Ring, Steam’de en fazla istek listesine eklenen oyun ünvanını Dying Light 2’nin elinden almıştı. Game of Thrones’un yazarı George R.R. Martin’in destekleriyle geliştirilen yapım, 24 Şubat’ta çıkış yapacak. Listenin son basamağında ise Red Dead Redemption 2 bulunuyor.
Steam Çok Satanlar (17 – 23 Ocak)
- God of War
- Monster Hunter Rise
- Ready or Not
- Dying Light 2 Stay Human
- Elden Ring
- Total War: WARHAMMER III
- Project Zomboid
- Valve Index VR Kit
- Warn Snow
- Red Dead Redemption 2

