Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ubisoft, Hollywood Yıldızını Yanlışlıkla Far Cry 6’ya Ekledi

Ubisoft, Hollywood aktörü Danny Trejo'nun yer aldığı bir görevi yanlışlıkla Far Cry 6'ya eklediğini ve ardından karakteri oyundan kaldırmaya başladığını açıkladı.

Ubisoft’un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Ustra, Desparado ve Sons of Anarchy dahil çok sayıda yapımda rol alan Amerikalı ünlü aktör Danny Trejo‘nun yer aldığı ‘Dani & Danny vs Everybody’ isimli görevin yanlışlıkla Far Cry 6‘ya eklendiği ifade edildi.

Söz konusu açıklamada, “Dani & Danny vs Everybody görevi devam eden bir çalışmadır ve yanlışlıkla erken serbest bırakıldı. Bunu kaldırmak için çalışıyoruz ve oyuncuların son sürümü alacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyoruz” denildi.

Ubisoft, yanlışlıkla eklenen Far Cry 6 görevinin oyundan kaldırılmasını sağlayan bir güncelleme yayınlamaya başladı. Stüdyo, tamamlandıktan sonra görevi oyuna geri ekleyeceğini söylese de, oyuncuların bir kısmı zaten bitirdiklerini söylüyor.

Ünlü film yıldızı Danny Trejo‘yu Yara’dan kaldıran güncelleme ayrıca Far Cry 6 için bir dizi ince ayar ve düzeltme getiriyor. Yama ile birlikte oyuna yeni günlük ve haftalık görevlerin yanı sıra bir dizi genel düzeltme ve yeni bir özel operasyon eklendi. Los Tres Santos adlı görev, 9 Kasım’dan itibaren oyunculara sunulacak.

Danny Trejo, Şimdilik Far Cry 6’dan Kaldırıldı

Danny Trejo far cry 6

Ubisoft’un açıklamasına göre, Far Cry 6 güncellemesi Xbox One için 13GB ile 19GB arasında, Xbox Series X / S’te ise 14GB ile 20GB arasında bir yer kaplayacak. Fakat PlayStation kullanıcıları için dosya boyutları daha yüksek. PS4’te bölgeye bağlı olarak 49GB ile 60GB boyutunda olan yama, PS5’te ise yama 90GB’lık bir ağırlığa sahip. PC’de ise işler biraz farklı. Far Cry 6’nın ilk güncellemesi 54 GB boş alana ihtiyaç duyacak, ancak 47 GB daha kullanan ek bir HD doku paketi de var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.