Naraka Bladepoint‘in en yeni güncellemesi, Koi Bonanza adlı yeni bir etkinliğin yanı sıra vazgeçenleri cezalandıran bir itibar sistemi ekledi. Geçtiğimiz ağustos ayında piyasaya sürülen Naraka: Bladepoint, bir parkur hareket sisteminin yanı sıra hack-and-slash dövüş mekanikleri içeren 60 oyunculu bir Battle Royale oyunu olarak piyasaya sürüldü.
Naraka: Bladepoint, battle royale türünü alt üst etmesi nedeniyle çıkışından bu yana hızla büyüdü ve türün geleneksel nişancı oyunundan ziyade hızlı tempolu yakın dövüşe odaklandı.
Naraka Bladepoint, resmi Steam lansmanından bu yana içerik güncellemeleri ve etkinlikler aldı. Geçtiğimiz haftalarda oyun, geçit kahramanı Yoto Hime hariç, yeni eklenen ilk kahramanını aldı. Bu yeni kahraman Valda Cui ve oyunun oyuncuları zorlukları tamamladıkları ve yeni kahramanı kullandıkları için ödüllendiren Mid-Autumn Festival etkinliğiyle birlikte piyasaya sürüldü.

Naraka Bladepoint: İtibar Sistemi
Geliştirici ekip tarafından yapılan bir duyuruda tanıtılan 28 Eylül güncellemesi, oyuncuların her maçın hazırlık aşamasında altı Koi Token topladığını gören yeni Koi Bonanza etkinliğini oyuna ekledi. Tüm oyuncular, jetonlar maç başlamadan önce toplanırsa, Trio maçlarında ilk 30’a veya Solo maçlarda ilk 10’a ulaşanlara ekstra hediyelerle ödüllendirilecek. Bu etkinliğin ödülleri, etkinlik boyunca günde üç kez elde edilebilecek.
Bu vesileyle geliştirici ekip, özellikle Trio oyunlarında, oyunlardan erken ayrılan oyuncuları cezalandıran yeni bir itibar sistemini duyurdu. Oyuncular artık maçları tamamladıklarında artan ve oyunlardan erken çıktıklarında azalan bir itibar sayısına göre sıralanacak. Bu puan çok düşerse, oyunun Battle Royale kısmından geçici olarak yasaklar uygulanacak ve oyuncuları Bloodbath modunda tekrar rütbelerini yükseltmek için savaşmaya bırakacak.
Naraka Bladepoint: Diğer Yenilikler
Soul Form’da vurulduğunda ses efektlerinin eklenmesi ve yeni Shadow Poison durum efekti gibi diğer küçük değişiklikler de bu güncellemeyle oyuna eklenecek. Bu değişiklikler, dükkandaki birkaç yeni eşya, kahramanlar için ayarlamalar, silahlar ve çeşitli hata düzeltmeleri ve optimizasyonlarla birlikte gelecek.
Bu, Naraka: Bladepoint için yeni bir karakterin ve iki etkinliğin yayınlandığı hareketli bir ay oldu. SteamDB’ye göre, oyun 140.000’in üzerinde ortalama en yüksek oyuncu sayısına sahip. Oyunun lansmanından sonra, Naraka: Bladepoint oyuncularını kızdıran habersiz bot maçları ve battle pass sistemine tartışmalı mikro dönüşümler dahil etmesi gibi bazı darbelere rağmen oyun, bir aydan biraz daha uzun bir süre önce piyasaya sürülmesinden bu yana sağlam bir kitle edindi.

