Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mortal Shell’in Açık Betası Epic Games Store’da Yayınlandı

Epic Games Store'da yayınlanacak olan Dark Souls benzeri RPG oyunu Mortal Shell'in herkesin erişebileceği şekilde Açık Betası yayınlandı.

Cold Symetry, Dark Souls’tan ilham alan aksiyon RPG oyunu Mortal Shell için Açık Beta yapısının artık Epic Games Store‘da mevcut olduğunu duyurdu. PC oyuncuları bu açık beta sürümünü hemen indirip oynayabilirler.

Mortal Shellin Açık Betası Epic Games Storeda Yayınlandı 1

Bu Beta yapısı, savaştaki inceliklerini daha iyi anlamak için Hartal ve Tiel olmak üzere iki Mortal Shells’e sahip olmanızı sağlar. Bu Beta spoiler içermez, böylece herkes oynayabilir. Dahası, takım oyuncuları odaklanmış tutmak için Fallgrim‘in açık geniş bataklık alanlarının çoğunu kasten bağlantı altına aldı.

Geliştiricilere göre, Mortal Shell’deki mücadele stratejik ve kasıtlı olmayı vaat ediyor. Oyuncular oyun mekaniklerini iyi çözmeli ve nerede ne yapılması gerektiğini bilmelidir. Oyuncular aynı zamanda ne zaman saldırı ve ne zaman savunma yapması gerektiğini bilmek zorundadır. Oyun Dark Souls ve Sekiro tarzında olduğu için oyuncular zorlu düşmanlar ile karşılaşacaklar.

Son olarak Mortal Shell’in Açık Betasında oynamak isteyen oyuncular Epic Games Store üzerinden oyunu indirebilirler. Oyunun Açık Beta dosya boyutu ise 6 GB. Oyunu indirmek için buraya tıklayabilir ve ayrıca daha önce yayınlanmış olan 40 dakikalık oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

Mortal Shell Gameplay: First 40 Minutes (Souls-Like)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. wadofy

    bende niyeyse çıkmıyor mortal shell epic gamesde yani çıkıyor ama demosunu indirme çıkmıyor beni aydınlatırmısınız

    0
    0
    Cevap
    • Ekim Demirci

      Merhaba, açık beta süresi sona erdiği için artık oyunun tam sürüm çıkış tarihini beklemek zorundasınız.

      0
      0
      Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.