Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea Of Thieves, Şu An Steam’deki En Popüler Oyun

Sea of Thieves şu an Steam'de ki en popüler oyun oldu.

Sea of Thieves, 3 Haziran 2020 tarihinde Steam’e geldiğinden bu yana Steam’de ki en popüler oyun oldu. Oyuncular uzun zamandır resmen bugünü bekliyorlarmış. Hem Microsoft Store’da ki fiyatı yüzünden hem de insanların Xbox hesabı kullanmak istememesinden dolayı oyun beklenilen oyuncu potansiyeline ulaşamamıştı ancak şimdi Steam’de ki en popüler oyun oldu.

Sea Of Thieves Şu An Steamdeki En Popüler Oyun

Sea of Thieves, Steam’de yayınlandığı ilk günden itibaren en çok oynanan oyunlardan biri olmaya devam ediyor. Sea of Thieves’ın dün en yüksek oyuncu sayısına ulaştı. 43,838 oyuncuyu gören oyunun değerlendirmeleri ise oldukça olumlu. Şahsen oyunun daha yüksek bir fiyata çıkmasını bekliyordum ancak 61 TL’lik fiyatı ile bir çok Türk oyuncusunu şaşırtmayı başardı.

Steam sürümü, beş ana genişletmeyi ve neredeyse bir yıllık aylık güncellemeleri içeriyor ve geliştirici firma olan Rare ltd., oyunu aylık yeni içerikle desteklemeye devam etmeyi planlıyorlar. Sea of ​​Thieves, oyuncuların yalnız veya arkadaşlarıyla keşfetmeleri için geniş bir açık dünya sunuyor. Kayıp hazineleri avlamak, tehlikeli düşmanlarla savaşmak ve daha fazlasını yapmak için görevler bir çok görev var. Oyun ayrıca yaklaşık 30 saatlik içerikle hikayeye dayalı bir Campaign moduna sahip.

Sea of Thieves’ın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.