Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Assassin’s Creed Oyununun Adı ve Konumu Ortaya Çıktı!

İddialara göre heyecanla beklenen yeni Assassin's Creed oyunu Mirage olarak adlandırılacak ve Bağdat'ta geçecek. Detaylar haberimizde.

Bir sonraki Assassin’s Creed oyunuyla ilgili bilgiler ortaya çıktı. YouTuber j0nathan’ın ortaya attığı iddialara göre oyun Assassin’s Creed Mirage adıyla piyasaya sürülecek. Projenin Rift kod adı altında geliştirilmekte olduğunu öne süren içerik üreticisi, konumlardan birinin Bağdat olacağını belirtti.

j0nathan ayrıca yeni Assassin’s Creed oyununun 860 ile 870 yılları arasında geçeceğini iddia etti. Daha önce Bloomberg tarafından aktarılan bilgiler, ana karakterin Assassin’s Creed Valhalla’dan Basim bin İshak‘ın olacağını ortaya koymuştu. Basim, Bilincinin bin yıl önce Büyük Felaket’te hayatta kalmasını sağlamak için Yggdrasil’i kullanan Isu Loki’nin insan reenkarnasyonu olarak biliniyor.

Assassin’s Creed Mirage Geliyor

Assassin's Creed Mirage

Oyun başlangıçta Valhalla genişlemesi olarak düşünüldüğü için serideki diğer oyunlara kıyasla daha küçük bir ölçeğe sahip olacak. Öte yandan Eagle Vision‘ın geri döneceği söyleniyor. Oyun, diyalog seçeneklerinden ve seviye sisteminden yoksun olacağı için daha az RPG öğesi barındıracak. Bloomberg’den Jason Schreier’e göre sızıntı bazı yönlerden doğru olmayabilir.

Örneğin Schreier, projeye yakın kişiler aldığı bilgilere göre j0nathan’ın videosunda bahsedilen ayrıntılardan biri olan, keşfedilecek birden fazla şehrin olmayacağını söyledi. Raporda ayrıca Ubisoft’un ilk Assassin’s Creed oyununun remake sürümü üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Ek olarak Assassin’s Creed Mirage çıktıktan birkaç ay sonra Constantinople DLC‘sinin yayınlanacağı da iddialar arasında.

Her zamanki gibi, Ubisoft resmi bir duyuru yapana kadar bu bilgileri yüzde 100 doğru olarak kabul edemeyeceğiz. Firma, bir sonraki Ubisoft Forward etkinliğine 10 Eylül Cumartesi günü ev sahipliği yapacak. Muhtelemen bu sunumunda Assassin’s Creed serisinin geleceği hakkında daha fazla şey duyacağız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.