Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hunt Showdown’a Dev Güncelleme: Görev Sistemi Değişti

Hunt Showdown'ın son güncellemesi, yeni bir günlük ve haftalık görev sistemi, yeni silahlar, oynanış ince ayarları ve birçok hata düzeltmesi ekledi.

Hunt Showdown, diğer birçok değişikliğin yanı sıra günlük ve haftalık meydan okuma sistemini yenilemeyi amaçlayan büyük bir güncelleme aldı. Showdown oyuncuları, yeni eklenen silahları ve düşman türlerini test ederken sabırsızlıkla bekleyecekleri birçok yeni zorlukla karşı karşıya kalacak.

Ağustos 2019’da piyasaya sürülen Hunt Showdown, benzersiz ve heyecan verici çok oyunculu oynanışı sayesinde hayranlardan ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Hedef canavarlarını takip etme ve öldürme görevinin yanı sıra oyunda diğer gerçek oyuncularla da savaşıyoruz. Battle Royale tarzı PvPvE oyununun son güncellemesi, oynanışı çeşitlendirecek.

Hunt Showdown 1.8.1 Güncelleme Notları

Hunt Showdown

Hunt Showdown‘ın en son güncellemesi kabaca 10 GB boyutunda ve meydan okuma sisteminde bazı önemli değişikliklerle oyunu 1.8.1 sürümüne getirecek. Günlük ve Haftalık Mücadele sistemi, yeni bir Çağrı sistemine dönüştürüldü. Oyuncular, Basitten Efsaneye kadar değişen zorluklarla beş kategoriden oluşan bir havuzdan tamamlamak için görevleri çağırabilecek.

Görevler, Hunt Showdown‘ın çeşitli canavarlarını yenmek, Gruntları öldürmek ve boss inlerini bulmak gibi çeşitli zorluklar içerecek. Mevcut görevler, her Pazartesi sıfırlanan dönüşümlü bir programda olacak ve tamamlama, Kan Bağları ve patlayıcılar veya tabancalar gibi oyun içi teçhizat gibi ödüller verecek. Yeni Çağırma sistemi, oyunculara devam etmek istedikleri zorluklar üzerinde daha fazla kontrol sağlayacak.

Güncellemede ayrıca yeni Grunt YZ varyasyonlarının eklenmesi de dikkat çekti. Pistol Grunt, kırılmış paslı bir tabanca kullanacak ve tabancasıyla saldırı avcılarını yakın dövüşte patlatmaya çalışacak. Lantern Grunt, yanan veya yanmayan bir fener taşıyacak. Bu güncellemeden itibaren yeni harita eklenmemesine rağmen yeni birkaç silah eklendi ve yüzlerce küçük hata düzeltildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.