Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

400 Dolarlık Ultrabook: Chuwi LapBook Air

Chuwi'nin yeni giriş seviyesi Ultrabook modeli 400 dolardan satışa sunuldu.

Çinli elektronik alet üreticisi Chuwi, daha çok 2’si 1 arada veya çoklu işletim sistemine sahip tablet modelleriyle biliniyor. Satışlarının büyük çoğunluğunu AliExpress ve BangGood gibi mecralardan gerçekleştiren Chuwi, şimdilerde 400 dolarlık bir Ultrabook modelini piyasaya sürdü. 14 inçlik Chuwi Lapbook Air karşınızda!

400 Dolarlık Ultrabook Chuwi LapBook Air 2

Fiyat performans ürünü olarak da nitelendirebileceğimiz Chuwi Lapbook Air, kullanılan malzeme kalitesi olarak hiç de dandik Çin malı bilgisayarlara benzemiyor. Kırılma ve çarpmaya karşı dayanıklı ekranı, metal kasa tasarımı ve şık görünümüyle dikkat çeken model fiyatına göre gayet ideal donanım bileşenlerine de ev sahipliği yapıyor.

2.2 GHz hıza sahip Intel Celeron N3450 işlemcisini kullanan bilgisayarda 700 MHz Intel HD Graphics 500 grafik işlemcisi tercih edilmiş. 8 GB DDR3 RAM ve 128 GB SSD, giriş seviyesindeki bir Ultrabook için kesinlikle tatmin edici. 1080p çözünürlüğü destekleyen 14.1 inçlik IPS LCD ekranı ise cabası.

400 Dolarlık Ultrabook Chuwi LapBook Air 1

Yalnızca 14mm kalınlıktaki modelin 2 adet USB 3.0 çıkışı, bir adet mini HDMI portu ve microSD kart slotu mevcut. Buna ek olarak 3.5 mm’lik kulaklık girişi ve şarj aleti bağlantı noktası da göze çarpıyor.

Trackpad kesinlikle yetersiz

Cihazda kullanılan trackpad, ne yazık ki pek de performanslı değil. Özellikle sayfa kaydırırken veya iki parmağı kullanarak hareket ederken kasma, takılma ve donmalar yaşanabiliyor. Bunu önlemek için sürekli olarak kablosuz fare ile çalışmakta fayda olabilir. Bunun haricinde LapBook Air‘in ideal fiyatlı bir Ultrabook modeli olduğu söylenebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.