Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2K Games’ten Christoph Hartmann Artık Amazon Game Studios’da!

Amazon'un oyun stüdyosu önemli bir yapımcıyı 'transfer' etti.

Amazon Game Studios’un geleceği açıkçası son dönemde epey belirsiz gözüküyordu. Özellikle amiral gemisi oyunları Breakaway birkaç ay önce iptal edilince ciddi hayal kırıklığı yaratmıştı. Ayrıca Crucible ve merakla beklenen sandbox MMO oyunları New World’ün de ne olacağı belirsizliğini koruyor.

2k gamesten christoph hartmann artik amazon game studiosda 1

Buna rağmen Amazon önemli bir duyuruya imza attı ve 20 yıldır sektörün önde gelen isimlerinden birisi olan Christoph Hartmann’ın oyun stüdyolarının başkan yardımcılığına getirildiğini açıkladı. Hartmann uzun süredir 2K Games için çalışıyordu ve firmanın piyasada önemli bir yere gelmesinde pay sahibiydi. Muhtemelen Amazon da oyun alanında gelişimini sürdürmek ve Hartmann’ın engin tecrübelerinden faydalanmak istiyor.

Konuya dair Christoph Hartmann da bir dizi açıklama yaparken, oyunların günümüz dünyasında yüzlerce milyon insanı bir araya getirdiğini söyledi. Hartmann, Amazon’da yetenekli yetenekli ve tutkulu insanlarla bir araya gelmekten ötürü mutlu olduğunu da ifade etti.

Hartmann, 2K Games’e 20 yıl boyunca başkan olarak hizmet etmitşi ve Bioshock, Borderlands, Civilization ve NBA 2K serisi gibi pek çok önemli oyunun yapımında payı büyük.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.