Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2021 VALORANT Dünya Şampiyonası Başladı

Riot Games’in sevilen oyunu olan VALORANT’ın 2021’nin son ve en prestijli etkinliği başladı. Dünyanın en iyi VALORANT takımları Dünya Şampiyonu olmak adına mücadele verecek.

VALORANT severlerin merakla beklediği gün geldi çattı. Dünyanın en iyi VALORANT takımlarının Dünya Şampiyonu olmak için kıyasıya mücadele edeceği 2021 VALORANT Dünya Şampiyonası başladı.

2021 VALORANT Dünya Şampiyonası bugün itibariyle başladı. 2021 VALORANT Dünya Şampiyonası hakkında tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

2021 VALORANT Dünya Şampiyonası İlk Gün Takvimi

2021 VALORANT Dünya Şampiyonası

Öncelikle 2021 VALORANT Dünya Şampiyonası ilk gün takvimini açıklayalım.

01.12.2021

17:00Vision Strikers vs Full Sense

20:00Team Vikings vs Crazy Raccoon

23:00 – Fnatic vs Cloud9

VALORANT Dünya Şampiyonası Nasıl İzlenir?

1 Aralık – 12 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenecek olan VALORANT Dünya Şampiyonası’nda 16 takım dünya şampiyonu olabilmek için ter dökecek. Organizasyon Türkçe olarak Twitch Türkiye ve YouTube Türkiye üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Organizasyonu İngilizce olarak takip etmek isteyenler ise yine Twitch İngilizce ve YouTube İngilizce üzerinden İngilizce anlatım ve yorumlarla organizasyonu takip edebilecek. Organizasyonu izlemek istediğiniz dilde ve platforma ulaşabilmek için yukarıda yer alan Twitch ve YouTube bağlantılarını kullanabilirsiniz.

2021 valorant dunya sampiyonasi 3

VALORANT Türkiye Anlatım Ve Yorumcu Kadrosu

2021 valorant dunya sampiyonasi 4

Muhteşem anılar, duygular ve kıyasıya rekabetle dolu VALORANT Champions Tour’un ilk senesi görkemli bir dünya şampiyonasıyla son buluyor. Zafere ulaşan takım ilk VALORANT Dünya Şampiyonu olarak büyük miktarda para ödülü ve dünya çapında nam kazanacak. Organizasyonun Türkçe anlatım ve yorum ekibinde yer alacak isimler şöyle;

KARAHAN

VLAD

ROOT

HETZE

NOELDAYI

Etkinliğe katılan takımlara başarılar diliyoruz. Günün skorlarını ve çok daha fazlasına sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.