Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2018’in En İyi Yayıncısı Capcom Oldu!

Capcom 2018'de en iyi yayıncı olarak adından söz ettiriyor.

Resident Evil 2 ile şu sıralar gündemden düşmeyen Capcom, geçtiğimiz yıla da damga vuran oyun yayıncıları arasında yer alıyor.

2018’in En İyi Yayıncısı Capcom Oldu 2

25 Ocak 2019’da yayınlanan Resident Evil 2 ile ilk hafta 3 milyon satış rakamlarını geride bırakan Capcom, 2018’de de ortalığı kasıp kavurdu. Yapılan haberlere göre Capcom 2018’in en iyi oyun yayıncısı olmuş. PC Games N tarafından yapılan habere göre Capcom geçtiğimiz yıl yayınladığı oyunlardan dolayı bu unvana layık görülmüş. Oyuncular Capcom’un birbirinden farklı oyunlarına ortalama olarak 79.3 puan vermişler.

Tabii bu başarının en büyük etkisi kuşkusuz Monster Hunter World olmuş. Konsol platformunda kısa sürede milyonlara ulaşan yapım, daha sonra bilgisayar platformuna çıkmış ve aynı başarıyı burada da göstermişti. Yayınlanan puanlardan yola çıkılarak değerlendirilen oyunlar geçtiğimiz yıl Capcom’un en iyi yayıncı olmasını sağlamış.

THQ Nordic isimli yayıncı da geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir süreci geride bırakan ünlü yayıncı oyunlarından ortalama 75 puan almayı başardı.

2019 yılına girmemiz ile daha kaliteli oyunlar yavaş yavaş piyasadaki yerini almaya başlarken rekabette üst sıralara tırmanmaya başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.