Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2018’de PS VR’a 130 Oyun Gelecek

Sony'den 2018 yılında da bolca PS VR oyunu göreceğiz.

Sony PS VR adlı sanal gerçeklik gözlüğünü çıkaralı çok uzun süre olmadı fakat geliştirmeye devam ediyor. Son olarak cihaz 2 milyon ünite satışını geçerken, PlayStation 4’ün çok tutulan aksesuarı olmaya devam ediyor. Fakat görünüşe göre bu durmayacak ve bu yıl içinde de pek çok sanal gerçeklik oyunu konsolda bizimle olacak.

2018 ps vr 130 oyun gelecek 1

Şu anda Sony PlayStation 4’ün VR seti için çıkmış yaklaşık 150 kadar oyun var fakat firma dinlenmeyecek, sanal gerçeklik tutkunlarını sevindirmeye devam edecek. Nikkei’ye bir açıklama yapan Sony, 2018 yılı boyunca popüler konsolları için 130’un üzerinde yeni VR oyunu eklemeyi düşündüklerini dile getirdi. Böylece Sony’nin VR oyun kütüphanesi 280’i geçip 300’e yaklaşmış olacak.

PlayStation 4, şu anda sanal gerçeklik setiyle hem geliştiricilerin, hem de dağıtıcıların güvenini kazanmış durumda. Özellikle PC’ye kıyasla nispeten düşük fiyatıyla beğeni toplarken, ilk olarak Ekim 2016 tarihinde satışa çıkmıştı. Bu desteği gören Sony de görünüşe göre VR platformuna destek vermeye devam edecek ve 2018 yılında çok daha fazla yapım göreceğiz.

Özellikle Batman için çıkan VR sürümü PlayStation 4’te epey beğeni toplamıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.