Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2018 iPhone İçin Yeni Söylentiler Var

Şimdiden iPhone 9 söylentileri başladı. KGI Securities’e göre yeni Apple telefonunda hücresel veri geliştirilecek.

iPhone X henüz yeni çıksa da, şimdiden önümüzdeki senenin iPhone modelleri için söylentiler ortaya çıkmaya başladı ve bir analist firmaya göre yeni cihazlarda hücresel veri ağı geliştirilecek, daha yüksek upload ve download hızları sağlanacak.

2018 iphone icin yeni soylentiler var 1

Açıklama KGI Securities’ten gelirken, firma bugüne kadar Apple’a dair yaptığı isabetli tahminlerle tanınıyordu. Son iddialara göre yeni iPhone telefonlarda 4 x4 MIMO anten teknolojisi olacak ve 2017 modellerdeki 2 x 2 MIMO çipler geliştirilecek. Bu şekilde 5G hız sağlanmasa da, önemli bir fark yaratacağı açık.

Bir diğer önemli nokta da bu çiplerin yüzde 70-80’lik kısmını Intel’in yapacak olması. Şu anda tedarikçi olarak Apple Qualcomm ile çalışsa da, son dönemde iki firmanın arası pek iyi değil. Dolayısıyla anten bileşenlerini Intel’e yaptırması daha olası bir hamle şeklinde duruyor.

iPhone 9 ya da adı ne olursa olsun, Apple’ın veri hızlarını arttırması her zaman için hoş karşılanacaktır. Şu anda dünyada da 5G teknolojisi için çalışmalar devam ediyor fakat muhtemelen en erken 2019 yılında çıkacak olan iPhone telefonlarda görebileceğiz çünkü tam olarak olgunluğa erişmiş değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.