Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

1907 Fenerbahçe Finalde

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde finale çıkan takım belli oldu.

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde ilk yarı final maçı tamamlandı. Gerçekleştirilen yarı final maçında finale çıkan 1907 Fenerbahçe finale çıktı. 

1907 fenerbahce finalde 2

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde yarı final karşılaşmalarının ilki tamamlandı. 1907 Fenerbahçe, Team Aurora karşısında galibiyet alarak yarı finale çıkan ilk takım oldu. Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Playoff aşamasının çeyrek finallerini geride bıraktıktan sonra mevsimi birinci ve altıncı sırada bitiren iki takım bizlere keyifli bir seri izlettirdi. Seride yüzü gülen takım ölüp ölüp dirilen 1907 Fenerbahçe oldu. 

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde çeyrek final karşılaşmasında Papara Supermassive’i 3.-1’lik bir skor ile elemeyi başaran ve adını yarı finale yazdıran Team Aurora, yarı final serisine de iyi başladı. İlk maçı kazanan Team Aurora, bu maçın ardından seriyi domine edemedi. 

Serinin en heyecanlı hareketleri Ejder çevresinde gerçekleşti. 1097 Fenerbahçe takımından HolyPhoenix ve Team Aurora takımından Elramir, ejder güçlendirmelerini rakiplerinden çalarak keyifli görüntülere imza attı. Serinin akla en çok kazınan anları ise 1907 Fenerbahçe takımı oyunucusu Blue’nun serinin dördüncü maçında oynadığı LeBlanc performansı oldu. Maçı 14/0/3 gibi bir KDA tablosu ile maçı tamamlayan Blue, takımının finale çıkmasına büyük katkı sağladı. 

Finale adını yazdıran 1907 Fenerbahçe’nin rakibi ise Dark Passage ile fastPay Wildcats’in maçının kazananı olacak. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.