Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

11 Bit Studios ile Epic Games, 10 Oyun İçin Ortaklık Kurdu

This War of Mine ve Frostpunk'ın geliştirici ekibi 11 Bit Studios, Epic Games ile bir işbirliği kurdu. Stüdyo, kod adı Project 8 olan oyundan ön gösterim de yaptı.

Bugün, 11 Bit Studios en son başarısıyla övündü. This War of Mine ve Frostpunk isimli oyunları ile tanınan ekip, Epic Games ile sözleşme imzaladı. Anlaşma, Unreal Engine 4 ve Unreal Engine 5 tarafından desteklenen 10 adet yeni oyunun geliştirilmesi için imzalandı.

Bunlardan bazıları doğrudan 11 Bit Studios tarafından ve diğerleri üçüncü taraf geliştiriciler tarafından geliştirilecek. Bazı oyunların tanıtılması için 2022 yılına kadar beklememiz gerekecek ancak oyunlardan bir tanesini görme şansı yakaladık.

11 Bit Studios’un İlk Oyunu: Project 8

11 Bit Studios

Bu anlaşma vesilesiyle, stüdyonun sosyal medya kanalları, yakında çıkacak olan oyunlardan birinin “gizli bir bakışını” yayınladı. Bunu bir süre önce Project 8 ismiyle duymuştuk. Kısa video çok fazla bilgi vermedi ama gerçekten iyi göründüğünü itiraf etmeliyiz.

Geliştirici ekip, Project 8‘i geliştirmek için Unreal Engine’in hangi sürümünü kullandıklarını belirtmedi. Ayrıca 11 Bit Studios CEO’su Przemyslaw Marszal, “Hayal gücü sınır tanımıyor ve Unreal Engine sayesinde olanaklarımız da sınırsız. Beşinci nesil motorun yeni teknolojisi de bizi etkiliyor ve oyunlarımızda tam potansiyelini kullanmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

Umalım ki geliştiricilerin sunduğu oyunların kalitesi, sayıları arttıkça düşmesin. Stüdyonun bu sefer bizi nereye götüreceğini merak ederek daha fazla bilgi için bekliyoruz.

Project 8 | A Moment of Unease

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.