Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

Zula’dan YouTuber’lara 10 Bin Lira Nakit Para Ödüllü Yarışma!

Çok sayıda oyuncusu bulunan Zula, YouTuber'lara özel yarışma düzenliyor. Ucunda 10 bin lira değerinde nakit para ödülü var.

InGame tarafından düzenlenecek olan yarışmada, Zula içerikleri üreten YouTube yayıncıları karşı karşıya gelecekler. Yarışmanın büyük ödülü ise 5 bin Türk lirası olacak. Herhangi bir katılım şartı olmaksızın bütün YouTuber’lar yarışmaya başvurabilecekler. Takipçi sayınız ne olursa olsun katılım gösterebileceksiniz. ”YouTuberlar Yarışır” ismi ile düzenlenen yarışmanın ilk oldukça büyük bir kitle tarafından takip edilmişti. 17 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasından YouTube hesabınıza yükleyeceğiniz videolar ile büyük ödül için yarışabileceksiniz. Videolarınız ne kadar özgün olursa kazanma şansınız da o kadar yüksek olacak.

zula ödül yarışma

Yarışmanın kazananı 20 Temmuz tarihinde www.zulaoyun.com adresi üzerinden açıklanacak. Katılımcılar 3 ile 10 dakikalık videolar ile yarışmada yer alabilecekler. Konuyu ve konsepti yarışmacının kendisi belirleyecek. Videoda yüzünüzü gösteren bir kamera çekimi olması gerekmiyor. Fakat sesiniz videoda olmak zorunda.

Küfür, küçük düşürücü sözler ve hakaretler bulunan videolar elenecekler. Ayrıca başvuracak görüntülerin en az 720p çözünürlükte olması gerekiyor.

İzlenme sayınız, beğenilme oranı ve yorumlar kazananın belirlenmesi noktasında önemli olacak. InGame, Lokum Games, MadByte Games tarafından oluşturulacak yarışma jürisi, videoların tamamını izleyerek nihai kararını verecek. Videoların değerlendirme puanlarının yarısı YouTube’da alacakları izlenme oranları, yorumlar ve beğeniler üzerinden gelecek. Geri kalan yarısını da jüri belirleyecek.

Birinci olan katılımcı tam 5 bin Türk lirası kazanacak. İkinci 2.500 Türk lirası, üçüncü olan yarışmacı ise 1.000 Türk lirası kazanacak. Dördüncü, beşinci ve altıncı olan katılımcılar da 500’er Türk lirası nakit para ödülünün sahibi olacak. Katılımcıların tamamı 7 gün boyunca kullanabilecekleri MPT-76 sahibi olacaklar.

Buraya tıklayarak gideceğiniz sayfadan 15 Temmuz tarihine kadar başvuru yapabileceksiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.