Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Zero Caliber VR Demosunu Oyunculara Sundu!

Zero Caliber VR demosu ile ücretsiz olarak oyuncuların karşısına çıktı.

Bilgisayar platformuna 9 Kasım’da çıkış yapacak olan Zero Caliber VR demo sürümünü Steam’de oyunculara sundu.

Zero Caliber VR Demosunu Oyunculara Sundu 2

Xreal Games tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Zero Caliber VR, geçtiğimiz günlerde ücretsiz bir demosunu Steam üzerinden oyunculara sundu. Aksiyon ve simülasyon oyunları arasına 9 Kasım’da katılacak olan yapım en iyi FPS oyunlarından bir tanesi olmaya aday olacak gibi görünüyor. Bünyesinde birbirinden farklı çok sayıda silah modeline ve mekana sahip olan yapım da PvE ve PVP savaşlarına katılabileceğiz.

Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynayabileceğimiz yapım sadece İngilizce dil seçeneğine sahip olacak. Co-op olarak da oynanabilecek olan oyun da amacımız hayatta kalma olacak. Gerçekçi silah modellerinin yer alacağı oyunda silahlarımızı özelleştirebilecek ve kendi tarzımızı oluşturabileceğiz. Oyun içerisinde antrenmanlar yaparak kendimizi geliştirebilecek ve savaşlara hazırlıklı olarak katılabileceğiz. Zengin bir harita üzerinde hayatta kalmaya çalışacak, benzersiz silah modelleri ile aksiyonun tam ortasına dalacağız.

Çarpıcı grafikler eşliğinde ölüm kalım savaşı vereceğimiz yapım da takımımızla hareket etmek bizlerin lehine olacaktır. Çevremizden gelebilecek saldırılara karşı gizlenerek ilerleyecek, tuzaklar kurabilecek ve geniş cephanelerden faydalanabileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.