Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Zelda’nın CEMU Emülatör Versiyonuna Çok Oyunculu Mod Geliştiriliyor!

CEMU Emulator ile PC platformuna aktarılan Zelda: Breath of the Wild için çok oyunculu modun geliştirildiği duyuruldu. Zelda'yı hem PC'de hem de çok oyunculu olarak oynayabileceksiniz!

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, kısa süre önce CEMU Emulator aracılığıyla PC platformuna aktarılmaya başlanmıştı. Oyun, sadece Nintendo Switch ve Wii U için çıkış yaptı. Ancak Zelda Efsanesi’ni PC platformu üzerinden de oynamak isteyen oyuncular, pek çok farklı içeriği PC’ye aktarmak için kullanılan CEMU aracılığıyla oyunu uyarlamayı kafaya koydular. Şimdi de işleri bir adım daha ileri götürüyorlar. REGN8 Discord sunucularından Fooni isimli bir kullanıcının duyurduğuna göre kendisi ve birlikte çalıştığı bir grup geliştirici, The Legend of Zelda: Breath of the Wild için çok oyunculu bir mod üzerinde çalışıyorlar! İşin ilginç olan yanı ise, bu modun sadece CEMU Emulator’e özel olarak geliştiriliyor oluşu. Zelda evreninin çok oyunculu modda nasıl görüneceğini merak edenler, oyunu PC üzerinden oynamak zorunda kalacaklar. Bu çok oyunculu emülatör modu, Zelda oyunlarının tarihindeki ilk çok oyunculu mod olacak.

zelda breath of the wild multiplayer 2

Geliştirilmekte olan mod, ikiden fazla oyuncunun aynı anda oyuna girmesine izin vermeyecek. En fazla iki oyuncu, Zelda’yı birlikte oynayabilecekler. Ayrıca lokal olarak oyuna bağlanacaklar ve bir sunucu sistemi olmayacak.

Bunu mümkün kılmak isteyen ekip, oyunda yer alan bir NPC’nin rolünü değiştirerek ve ona Link görünümü vererek, iki oyuncunun aynı anda Zelda evreninde yer almasını sağlayacak.

Fooni’nin açıklamalarına bakılırsa, çok oyunculu modun geliştirilmesi bir yıla yakın zaman alabilir. Ancak bitirildiği zaman, baştan sona oynanabilir olması planlanıyor. Aşağıda yer alan örnek görselden, Zelda’da oynayabileceğiniz iki adet Link’in bulunmasının nasıl olacağını görebilirsiniz.

zelda breath of the wild multiplayer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.