Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Zelda: Breath Of The Wild Haritasının Sonunu Göremedik

Nintendo Switch’i sollayan Zelda heyecanı oyundan gelen görsellerle bir süre daha temposunu koruyacağa benziyor.

Zelda: Breath Of The Wild gibi açık dünya sunan oyunların haritaları, her geçen gün gelişen ve yenilenen teknolojilerle daha uçsuz bucaksız dünyalar sunmaya devam ediyorlar. Açık dünya sunan oyunlarda bitmek bilmeyen detaylara ve zenginliklere sahip haritalarla karşılaşmak artık neredeyse olağan hale gelmeye başladı. Çıta bu kadar yukarı çekilmişken, yeni çıkacak oyunların daha küçük ya da daha zayıf içerikte haritalarla gelmeleri artık ihtimal dahilinde görünmüyor.

zelda breath wild

Nintendo Switch ve Wii U platformları için 3 Mart 2017’de piyasaya sürülecek olan Zelda’nın uçmakla, koşmakla, yürümekle bitmeyecek haritası ortaya çıktı.

Haritaya bakılırsa daha merkezi bölgelerin çevrelerine serpiştirilmiş küçüklü büyüklü farklı alanlar da mevcut. Dağlar, tepeler, nehirler ve hatta volkanik bölgeler de haritada yerini alıyor. Farklı iklimlere ve farklı yükseltilere sahip topraklar da göze çarpıyor.

Zelda: Breath Of The Wild, aşağıda görüntüleyebileceğiniz haritaya bakılırsa 4 mevsimi bize yaşatırken çok çeşitli tabiatlara seyahat etmemizi de sağlayacağa benziyor.

Zelda map detail

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.