Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Zack Snyder’s Justice League Bölüm Başlıkları Belli Oldu

HBO Max'te izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Zack Snyder's Justice League’in bölüm isimleri açıklandı.

Zack Snyder’s Justice League başlangıçta mini dizi olarak yayınlanacaktı, ancak planlar sonradan değişti. Warner Bros. ve Snyder’ın ortak kararı doğrultusunda Justice League’in yeni versiyonunun film şeklinde yayınlanacağı açıklandı. Bir oturuşta dört saat uzunluğundaki bir filmi izlemek gözümüzü korkutsa da,  tuvalet molası verebileceğimiz bazı yerler olacak. Heyecanla beklenen Zack Snyder’s Justice League’in bölüm başlıkları belli oldu.

Toplamda altı bölümden oluşan bölümlerin isimleri şöyle: 1. Bölüm: “Don’t Count on It, Batman”, 2. Bölüm: “The Age of Heroes”, 3. Bölüm: “Beloved Mother, Beloved Son”, 4. Bölüm: “Change Machine”, 5. Bölüm: “All The King’s Horses” ve 6. Bölüm: “Something Darker”

Justice League bölümleri

Yeni Justice League versiyonunun 1. Bölümü muhtemelen Batman‘in, Batman v Superman: Dawn of Justice‘da varlığını öğrendiği diğer kahramanları aramasını konu alacak. 2. Bölümde ise Justice League’in yavaş yavaş birleşmeye başladığını göreceğiz. 3. Bölüm ise Victor Stone, nam-ı diğer Cyborg ve annesine odaklanacak. 6. ve final bölümünde de DC evreninin büyük kötüsü Darkseid ile karşılaşacağız. 4. ve 5. kısımlarda nelerle karşılaşacağımız ise sizin tahminlerinize kalmış.

Jared Leto, Henry Cavill, Ray Fisher, Ben Affleck gibi isimlerle ek sahneler çeken Snyder, 4 saat uzunluğundaki filmin 150 dakikasının daha önce görülmediğini söylemişti. 18 Mart’ta HBO Max’te yayınlanacak olan Zack Snyder’s Justice League, aynı gün çeşitli dijital platformlarda uluslararası olarak da gösterime girecek.

Zack Snyder's Justice League | Official Trailer | HBO Max

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.