Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yüzüklerin Efendisi MMO Oyunu 2023 Yılının Başında Açık Beta’ya Başlayabilir

Yeni Lord of the Rings MMO oyunu için yeni belgeler ortaya çıktı. Bu belgelere oyunun açık betası 2023 yılının başında yapılacak.

Yeni Yüzüklerin Efendisi MMO‘su hakkında bir güncelleme alalı epey oldu (mevcut Lord of the Rings Online ile karıştırılmamalıdır). İlk olarak Eylül 2018’de Leyou’nun yüzde yüz iştiraki olan Athlon Games tarafından duyurulan oyun, daha sonra ana geliştirici olarak Amazon Game Studios eklendi.

Yuzuklerin Efendisi MMO Oyunu 2023 Yilinin Basinda Acik Betaya Baslayabilir 1

Şimdi, Leyou’nun Tencent tarafından kısa süre önce satın alınmasının ardından, şirketin bu Yüzüklerin Efendisi MMO’su için planlarına ilişkin bazı belgeler Leyou’nun resmi sitesi üzerinden erişilebilir hale geldi. Yayınlanan belgelere göre oyun için eksiksiz oyun bilgisi ve anlatı taslağı için verilen tarih 11 Ocak 2021 olarak belirlenmiş, bunun ardından ise oyunun oynanabilir bir prototip’i için verilen tarih ise 1 Haziran 2021 olarak belirlenmiş. Ayrıca bu tarih oynanabilir olan prototip’in SZC’ye sunulması için son tarih olarak belirlenmiş.

Yayınlanan üretim programının devamında ise oyunun kapalı ve açık beta tarihleri yer alıyor. Buna göre oyunun kapalı beta aşamasının tarihi 30 Eylül 2022 ve oyunun açık beta aşaması ise 1 Ocak 2023 tarihinde yapılacak. Bu arada SZC’nin ne olduğunu merak edenler için Middle-Earth Enterprises’ın bir bölümü olduğu Saul Zaentz Şirketi‘dir.

Son olarak, Lord of the Rings’in yeni MMO oyunu hakkında filmde gördüğümüz olaylardan çok daha önceki bir zamanda geçeceği dışında pek bir şey bilmiyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.