Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ys VIII: Lacrimosa Of Dana PC’de Performans Güncellemesi Aldı!

Ys VIII: Lacrimosa of Dana bilgisayar platformunda performans odaklı yeni bir güncelleme aldı.

2016 yılından bu yana konsollarda, 2018’den bu yana ise bilgisayar platformunda oynanan Ys VIII: Lacrimosa of Dana yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme bilgisayar platformu için performans iyileştirmeleri getirdi.

Ys VIII Lacrimosa Of Dana PC’de Performans Güncellemesi Aldı 2

Günlerdir Steam üzerinde yüzde 50 indirimle 89.00 TL yerine 44.50 TL olarak satışlarına devam eden Ys VIII: Lacrimosa of Dana 1 gün sonra eski fiyat etiketine geri dönüş yapacak. 2018 yılından bu yana Steam üzerinde ‘çoğunlukla olumlu’ olarak değerlendirilen yapım yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile oyunun bilgisayar sürümünde performans geliştirmesi ve çeşitli iyileştirmeler yapıldı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Ys VIII: Lacrimosa of Dana’ya yeni bir güncelleme gelmiş ve güncelleme ile oyun içerisindeki grafikler elden geçirilmiş. Oyun içerisindeki çözünürlük gelen güncelleme ile daha iyi bir hal alırken güncelleme ile oyun içerisi daha gerçekçi ve hoş bir hale getirilmiş.

Geliştirilmiş menü açma ve kapama animasyonları, düzenlenmiş karakter ve düşman animasyonları, yüksek yenileme monitörleri için 60 Hz’den fazla V-sync desteği, mini harita çözünürlüğü artık daha yüksek orana sahip, meni arka planı kalitesi iyileştirildi, ek ortam gölgeleri oluşturma seçeneği güncelleme sayesinde oyuna eklendi.

Gereksiz bellek trafiğini önleyerek gölge oluşturma performansı da iyileştirilirken oyunun giriş ekranı ve kullanıcı arayüzü üzerinde de bazı geliştirmeler yapıldı.

Güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.