Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Youtubers Life 2 Duyuruldu – Oyun Hakkında Tüm Bildiklerimiz

YouTube içerik oluşturucu simülatörünün devamı niteliğindeki Youtubers Life 2 duyuruldu. Geliştiriciler pek çok haber ve değişiklik vaat etti.

Raiser Games, bir YouTube içerik oluşturucusunun hayatını tatmamızı sağlayan 2016 simülasyonunun devamı niteliğindeki Youtubers Life 2 ‘yi duyurdu. Orijinal oyunu geliştiren ekip olan U-Play Online, projeden sorumlu olacak.

Youtubers Life 2, PC, Nintendo Switch, Xbox One ve PlayStation 4 konsollarına geliyor. PC sürümü Steam’de satılacak. Elbette oyun, geriye dönük uyumluluk sayesinde PS5 ve Xbox Series X/S’de de mevcut olacak. Oyunun bu yıl içerisinde çıkış yapması bekleniyor.

Youtubers Life 2 - Announcement Trailer

Oyun, orijinalin temel oyun mekaniğini koruyacak. Video materyalleri oluşturup yayınlayacağız. Başarılarımız bize daha iyi ekipman satın almak ve iş arkadaşları kiralamak için kullanacağımız fonlar sağlayacak ve böylece profesyonelliğimizi artıracak.

Youtubers Life 2, birçok yeni özellik de sunacak. Oluşturulabilecek video türlerinin listesi genişletilecek. Oyuncular oyun, inceleme, röportaj, hızlı oyun ve kutudan çıkarma videoları yayınlayabilecek. Abone ve izleyici istatistikleri artık eylemlerimize daha dinamik bir şekilde yanıt verecek, bu nedenle yayınlanan materyallerin çeşitliliğinin artırılması, kanalın popülerliğinin büyümesi üzerinde daha net bir etkiye sahip olacak.

Ayrıca, videolarımızın popülaritesini etkileyen değişen günlük trendlerin mekaniği de olacak. Geliştiriciler ayrıca karakterin ve evinin görünümünü değiştirmek için ek seçenekler vaat ediyor. NPC’lerle ilişkilerin geliştirilmesiyle ilgili unsurlar da genişletilecek ve bunlar ek görevler dizisini içerecek.

Bu edindiğimiz bilgilerden anladığımız kadarıyla ilk oyunun çok daha gelişmiş bir sürümü bizleri bekliyor. İlk oyunda yapabildiğimiz her şeyi çok daha detaylı halde yapacağız.

Youtubers Life 1Oyunun resmi web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.