Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Uygulamasına Keşfet Seçeneği Eklendi

YouTube kullanıcılar için daha işlevsel özellik olan Keşfet özelliğini kullanıma sundu.

Video izleme ve paylaşma platformu YouTube kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına yeni özellikler getirmeye devam ediyor. YouTube’un yeni özelliği ise ; Keşfet.

youtube uygulamasina kesfet secenegi eklendi 2

YouTube’un iOS ve Android uygulaması güncellendi. Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılara “Keşfet” menüsü altında kullanıcıların farklı videolar bulabilmesini sağlayan YouTube bu sayede kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. YouTube uygulamasının alt tarafında eklenen yeni buton, ülkemizde de kullanıma sunulmuş durumda. Kullanıcılar bu buton sayesinde “trendler, oyun, müzik, haberler, moda ve güzellik ile öğrenim merkezi” kategorilerine erişebiliyor. YouTube’un bir süredir test ettiği “Keşfet” sayfası “Trendler” bölümünün yerini almış durumda.

YouTube Yeni Özellikler Üzerinde Çalışmaya Devam Ediyor

Sosyal medya platformu YouTube kullanıcıların YouTube deneyimini arttırmak için yeni özellikler test etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda kullanıma sunduğu YouTube Premium servisini daha cazip hale getirmek isteyen YouTube, Premium üyesi olan kullanıcıların diledikleri bir kanala ücretsiz olarak “Katıl” seçeceğini kullanabileceği bir özelliği test ediyor. YouTube Premium kullanıcıları yeni özelliğin kullanıma sunulmasıyla birlikte diledikleri bir kanala ücretsiz olarak katılabilecek, kanalı destekleyip özel içeriklere erişebilecek. YouTube’un Premium servisine Katıl özelliğinin ne zaman geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.