Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Premium Reklamları Kullanıcıların Canını Sıkıyor

Popüler video platformu YouTube reklamları kullanıcıların canını sıkıyor. YouTube’un bu reklam politikası kullanıcıları Premium paketi satın almaya zorluyor. 

Popüler video platformu YouTube reklamları kullanıcıların canını sıkıyor. YouTube’un bu reklam politikası kullanıcıları Premium paketi satın almaya zorluyor. 

 Video paylaşım ve izleme platformu YouTube her geçen gün büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ülkemizde de kullanıma sunulan YouTube Premium servisi ile ilgili reklamlarını arttıran YouTube, kullanıcıların canını sıkmaya başladı.

premium

YouTube Premium Reklamı Can Sıkıyor!

YouTube geçtiğimiz yıl “Premium” özelliğini duyurmuş ve kullanıcılar “Premium” özelliği ile birlikte YouTube’u reklamsız olarak kullanabiliyor ve bazı ek özelliklerden yararlanabiliyordu. Geçtiğimiz aylarda ülkemizde de kullanıma sunulan YouTube Premium servisi 1 aylık ücretsiz kullanımın ardından aylık 16.99 TL karşılığında satın alınabiliyordu. YouTube’un bu abonelik sistemine bazı kullanıcılar dahil olmak istemedi ve Premium abonelik servisini satın almadı. 

YouTube platformunda bulunan Premium aboneliğe sahip YouTube kullanıcısı elde etmek isteyen YouTube videolarında sıkça YouTube Premium reklamı yayınlamaya başladı. Kullanıcıları daha fazla YouTube Premium reklamına maruz bırakarak YouTube Premium aboneliği satmayı düşünen YouTube’un bu hamlesinin ne kadar başarılı olacağını zaman içerisinde göreceğiz. 

YouTube’un bu hamlesi daha öncesinde Microsoft tarafından da defalarca kez denemişti. Microsoft’un bu hamlesi başarısız olmasının ardından Microsoft bu hamlesinden vazgeçmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.