Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Music’e Müzik Yükleme Özelliği Geliyor

YouTube Music kullanıcıları servise kendi müziklerini yükleyebilecek.

Google yaptığı açıklama ile birlikte YouTube Music servisine kişisel müziklerin yüklenebileceği bir özelliğin geleceğini açıkladı.

youtube musice muzik yukleme ozelligi geliyor 2

Geçtiğimiz aylarda Google, YouTube Music servisine Google Play Music servisinde kullanılan kişisel müzik yükleme özelliğinin geleceğini açıklamıştı. Özellik kullanıma sunulmamış olsada Google’ın destek sayfasında özelliğe dair bilgiler yayınlandı.

Google’ın resmi destek sayfasında yer alan bilgilere göre kullanıcılar, YouTube Music servisine sadece bilgisayarları üzerinden kişisel müziklerini yükleyebilecek. Müzikleri servise yükleme özelliği şimdilik akıllı telefonlar üzerinden gerçekleşmeyecek. Bu ayrıntının dışında kullanıcılar yükledikleri müzikleri YouTube Music uygulamasının 3.51 ya da daha güncel sürümlerinde görüntüleyebilecek ya da o müzikleri yönetebilecek.

Desteklenen Dosya Türleri Belli Oldu

YouTube Music servisine yüklenecek olan müziklerin nasış yüklenebileceği ya da hangi müzik formatının yüklenebileceği Google destek sayfasında açıklandı. Bilgilere göre YouTube Music servisine müzik yüklemek için, yüklemek istediğiniz dosyayı seçerek sayfadaki herhangi bir yere sürüklemeniz yeterli olacak. Kullanıcılar müziklerini ayrıca, YouTube Music internet sitesi üzerinde yer alan profil fotoğraflarına tıklayarak “Upload Music” seçeceğine tıklayarak yüklemek istedikleri müzikleri servise yükleyebilecek. Google ayrıca servisin desteklediği formatları da açıkladı. Kullanıcılar, MP3, M4A, WMA, FLAC ve OGG formatına sahip müzik dosyalarını servise yükleyebilecek. Kullanıcılar dosyalarını yükledikten sonra YouTube Music Premium abonelikleri olmasa bile müziklerini reklamsız ve çevrimdışı olarak dinleyebilecek. YouTube Music’in bu özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik açıklanmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.